in

Knjižnični stacionar u Novoj Vasi od 18. lipnja iznad pošte – Ima i novo radno vrijeme

Gradska knjižnica Poreč obavještava žitelje Nove Vasi i okolnih naselja, zaljubljenike u čitanje, da knjižnični stacionar Nova Vas od utorka, 18. lipnja, započinje s radom u novom prostoru, na drugom katu u zgradi Mjesnog odbora, iznad pošte.

Novi prostor stacionara idealno je mjesto za obavljanje knjižnične djelatnosti kojom se širi čitateljska mreža do svih zainteresiranih korisnika koji nisu u prilici koristiti usluge u matičnom odjelu porečke knjižnice. Na raspolaganju je više od 700 naslova, od romana do građe stručnog sadržaja, a fond je obogaćen i brojnim novim naslovima za djecu različite dobi, kao i društvenim i edukativnim igrama.

Stacionar će biti otvoren utorkom od 17 do 19 sati, a korisnike će opsluživati naša vrijedna volonterka Vera Valentić Naumov. Korištenje knjižničnog stacionara je besplatno!                           

Gradska knjižnica Poreč od srca zahvaljuje Mjesnom odboru Nova Vas na suradnji i pomoći u realizaciji ovoga važnoga koraka, kojim ćemo zasigurno zadovoljiti potrebe žitelja, istovremeno stvarajući kutak za razmjenu ideja, za kreativno stvaranje, susrete i druženja.

Knjižnica moli mještane da sugestije, prijedloge i ponude za moguće aktivnosti šalju na kontakt: gradska@knjiznicaporec.hr.

Dijelovi Poreča, Vrsara i Višnjana 18. lipnja bez vode

Ovaj tjedan kadetsko i juniorsko boćarsko prvenstvo