in

MJESEC PODUZETNIŠTVA: Koje su posljedice stresa u organizaciji? Predavanje održala Sandra Mraović Deković

U sklopu programa manifestacije Mjesec poduzetništva u Poreču, u srijedu, 23. listopada, u Poduzetničkom inkubatoru u Žbandaju održana je edukacija  „Stress free“ kultura u organizaciji koju je vodila Sandra Mraović Deković iz Lift Up edukaciiskog centra, priopćeno je iz Grada Poreča.

Sudionici su na zanimljiv i inspirativan način mogli doznati o izloženosti stresnim čimbenicima koji za posljedicu imaju čitav niz negativnih fizioloških simptoma i emocionalnih manifestacija. Djeluju destruktivno na ljudski organizam, životno zadovoljstvo te poslovnu i osobnu učinkovitost.

Uzročnike i manifestacije stresa potrebno je prepoznati i njima upravljati. Minimizirati ih i prevenirati čime započinje proces kreiranja Stress Free kulture, danas nužne za svaku organizaciju koja želi biti produktivna i ostvarivati uspješne rezultate u zdravom i podržavajućem radnom okruženju.

Predavanje je održala utemeljiteljica poslovnog centra Lift Up, Sandra Mraović Deković, mag. oec., specijalist za ljudske potencijale, certificirani executive coach (AoEC – London), Hogan interpretator i poslovni trener. Dvadesetogodišnje management i HR iskustvo, kroz spoj zdravlja, poslovne edukacije i wellnessa, rezultiralo je kreiranjem Stress Free Concepta koji ima dva temeljna cilja.  

Ova edukacija je jedna od aktivnosti u okviru programa manifestacije Mjesec poduzetništva u Poreču koju ove godine po drugi puta organizira Grad Poreč u cilju promicanja poduzetništva. U okviru manifestacije se tijekom listopada na više lokacija u gradu svakodnevno održavaju razne aktivnosti namijenjene stanovnicima Poreča različitih dobnih skupina i područja interesa, u kojima osim Grada Poreča sudjeluju gradske ustanove i lokalni poduzetnici te partneri iz drugih gradova.  

Bez vode 28. listopada dijelovi Vižinade

Mjesec knjige: Jasen Boko 28. listopada u Poreču s putopisom “ZA CHE GUEVAROM OD PATAGONIJE DO KUBE”