in

Mjesec poduzetništva u Poreču – Predavanje “Socijalno poduzetništvo na globalnoj i lokalnoj razini”

Tatjana Brkić

U okviru programa manifestacije Mjesec poduzetništva u Poreču, u četvrtak 05. listopada 2023. u Velikoj vijećnici Grada Poreča (Obala m. Tita 5) s početkom u 13.00 sati održati će se predavanje Socijalno poduzetništvo na globalnoj i lokalnoj razini – koja je naša uloga?

Predavanje će održati doktorica znanosti, znanstvenica i poduzetnica Tatjana Brkić, koja nam dolazi iz Kanade, osnivačica SoS4 Sustainable future, predavač na sveučilištima u Kanadi, Indiji, Kini, Francuskoj i Meksiku.

Teme o kojima će se govoriti:
1. Problemi, mogućnosti i prioriteti na globalnoj razini
2. Svjetske najbolje prakse
3. Znanstveno istraživanje i akademska praksa
4. Zajednice i njihova iskustva – što činimo i kako nam ide?
5. Gdje je moje mjesto u svemu tome i što mi možemo učiniti? – rasprava, pitanja i odgovori

Predavanje je besplatno, a zbog ograničenog broja mjesta potrebno je izvršiti prijavu na email adresu: gospodarstvo@porec.hr  do srijede 4. listopada do 11.00 sati.

Navedeno predavanje je jedna od aktivnosti u okviru programa manifestacije Mjesec poduzetništva u Poreču 2023. koju već šestu godinu organizira Grad Poreč-Parenzo u cilju promicanja poduzetništva. U okviru manifestacije se tijekom listopada na više lokacija u gradu svakodnevno održavaju razne aktivnosti namijenjene stanovnicima Poreča različitih dobnih skupina i područjima interesa, u kojima osim Grada Poreča-Parenzo sudjeluju gradske ustanove, obrazovne institucije i lokalni poduzetnici te partneri iz drugih gradova, kojima se zahvaljujemo, objavio je Grad Poreč.

Foto Policijska uprava istarska

Hrvatska policija u Istri započela novu obuku o zaštiti ljudskih prava

Bez vode 3. listopada nekoliko ulica u Poreču