in

Novi ciklus besplatne radionice „Osobne financije – upravljanje kućnim budžetom“

Foto: FET Pula

Inspirirani prošlogodišnjim pozitivnim reakcijama sudionika i šire javnosti, Fakultet ekonomije i turizma „Dr. Mijo Mirković“ drugu godinu zaredom, u drugoj polovici veljače organizira besplatnu edukaciju o relevantnim temama iz financijske kulture, namijenjenu građanima Pule i Istarske županije, a osobito onima koji se tijekom svoga školovanja nisu susretali s razvijenim investicijsko-štednim proizvodima i uslugama koje im danas stoje na raspolaganju. S ciljem osvještavanja i podizanja razine financijske pismenosti kao dijela društvene odgovornosti, polaznicima će se na jednostavan i razumljiv način pojasniti najvažnija područja i pojmovi iz domene financija.

Radionica je osmišljena kao niz tematskih izlaganja u sljedećim terminima:  

  • Važnost uravnoteženog osobnog budžeta – petak, 15.2.2019.
  • Bankovno financiranje i štednja – ponedjeljak, 18.2.2019. 
  • Osobne investicije i investicijski fondovi – srijeda, 20.2.2019. 
  • Tržište kapitala i mirovinski fondovi – četvrtak, 21.2.2019. 
  • Porezna pismenost i proračun – petak, 22.2.2019. 

Predavanja će se održati u dvorani 404 na FET-u prema navedenim danima od 17 do 20 sati. Za sudjelovanje nisu potrebna posebna predznanja niti završeno akademsko obrazovanje. Prijava je obavezna zbog bolje organizacije, a može se obaviti ispunjavanjem web obrasca do 13. veljače do 15 sati ili pozivom na 052/377-004.

Zainteresirani se mogu javiti i putem maila na fet-radionice2019@unipu.hr u slučaju dodatnih pitanja i detaljnijih informacija. 

“Snjeguljica i sedam patuljaka” u porečkom kazalištu u dva termina zbog velikog interesa

Hrvatska sve više prepoznata i po zimskom kampiranju