in

NOVIGRAD: Raspisan natječaj za učeničke stipendije

Grad Novigrad objavio je natječaj za dodjelu stipendija redovitim učenicima srednjih škola u školskoj godini 2019/2020. Putem natječaja će se dodijeliti ukupno šest novih stipendija – tri stipendije za nadarene učenike, dvije za učenike slabijeg socijalno-ekonomskog statusa, te jednu stipendiju za deficitarno zanimanje medicinska sestra/medicinski tehničar.

Stipendiju mogu ostvariti redoviti učenici s prebivalištem na području Grada Novigrada. U tijeku školske godine stipendija se isplaćuje deset mjeseci, i to od 1. rujna tekuće godine, do 30. lipnja slijedeće kalendarske godine.

Visina stipendije iznosi 600 kuna mjesečno, a korisnicima stipendije koji radi školovanja imaju boravište izvan mjesta prebivališta, isplatit će se uz stipendiju i mjesečni dodatak u iznosu od 100 kuna.

Ispunjena i vlastoručno potpisana prijava na predviđenom obrascu s odgovarajućom potpunom dokumentacijom dostavlja se poštom na adresu Upravnog odjela za poslove ureda gradonačelnika, opće poslove i društvene djelatnosti Grada Novigrada-Cittanova (Veliki trg 1, 52466 Novigrad-Cittanova) ili osobno u pisarnicu Grada.

Natječaj je otvoren do 25. listopada.

Tekst natječaja, kao i pripadajuće obrasce, može se preuzeti u pisarnici Grada, ili na web stranici Grada.

Bodovna lista objavit će se na oglasnoj ploči i na službenim mrežnim stranicama Grada.

dječji odjel gradska knjižnica poreč

POREČ U RITMU ČITANJA: U petak glazbena radionica za djecu – prijave otvorene

Foto Tz Vižinada

Airsoft susret KELLY’S HEROES: Scene iz kultnog ratnog filma oživjet će na ulicama Vižinade