in

Oskar znanja za učenicu OŠ Tar-Vabriga

Oskar znanja za najbolje osnovnoškolce dodjela je najveće i najznačajnije nagrade u obrazovanju, a održana je ove godine 13. lipnja u XV. gimnaziji, poznatoj i pod nazivom MIOC.  Svake se godine dodjeljuje najboljim učenicima u svim predmetima na državnim i međunarodnim natjecanjima.

U toj se skupini najboljih našla i Anouk Maya Hanohov, učenica 8.b razreda Osnovne škole Tar-Vabriga, koja je nagradu osvojila kao državna prvakinja na natjecanju iz njemačkog jezika. S njom u pratnji na svečanoj dodjeli bila je i njena mentorica Tiana Orihovac Knezoci te njeni roditelji koji su s ponosom pratili svečanu dodjelu tog važnog priznanja.

Ove je godine kipić dizajniran u obliku jabuke koji predstavlja Newtonovu jabuku, a osmišljen je od umjetnice Tee Švarić koja je zajedno sa svojim timom svaku jabuku jedinstveno i ručno oblikovala.

Svečanu dodjelu popratila je Hrvatska radio televizija, a cijelu svečanost možete pogledati na poveznici https://www.youtube.com/watch?v=wfeu15FxqN0

-Još jednom čestitamo našoj Anouk na tako prestižnoj nagradi i želimo da njeno ime i u budućnosti osvane na svim tako važnim eventima, poručili su iz OŠ Tar-Vabriga.

udruge u kulturi novigrad

Više od 2,2 milijuna kuna iz županijskog proračuna za projekte u kulturi

Porečanke iz MOT-a rasturile na Krku – Od 11 grupnih koreografija čak 10 osvojile nagrade