in

POREČ: TUŠ A. Štifanića odličan domaćin Županijskom natjecanju iz engleskog jezika

Foto TUŠ Antona Štifanića Poreč

Turističko-ugostiteljska škola Antona Štifanića Poreč bila je domaćin Županijskog natjecanja iz Engleskog jezika koje se održalo 28. veljače 2023. godine. Natjecanju je pristupilo72 učenika s 45 mentora iz gotovo svih škola Istarske županije. Učenici su se natjecali u kategorijama 7. i 8. razreda osnovnih škola te u kategorijama 2. i 4. razreda gimnazija i strukovnih škola.

Ravnateljica Tatjana Gulić Pisarević
Ravnateljica Tatjana Gulić Pisarević

Ravnateljica škole domaćina, Tatjana Gulić Pisarević, sve prisutne je pozdravila i poželjela svim natjecateljima i gostima dobrodošlicu i puno sreće na ispitu te zabavu, lijepa nova poznanstva, prijateljstva i iskustva. Nastavnici i učenici Turističko-ugostiteljske škole Antona Štifanića za svoje goste su pripremili program koji je uključivao zabavne točke i nova iskustva. Učenica 2.HTT razreda, Antonia Sudaš, nastupala je s plesnom točkom, a učenici 3.HTT razreda, Anthony Kvesić i Adrian Ščerbakov, predstavili su se svojom glazbenom izvedbom. Sve prisutne pozdravio je i zamjenik gradonačelnika Grada Poreča, Ugo Musizza. Nakon uspješno napisanih ispita, svi natjecatelji imali su priliku posjetiti radionicu barskih mješavina u hotelu Valamar Diamant gdje su uživali u najnovijim trendovima i vještinama Valamarovih majstora u izradi koktela. Osim Valamarovih barmena, svi gosti mogli su uživati i u jelima koje su za njih pripremili učenici škole domaćina.

Nakon zahtjevnog dana u kojem su učenici pokazali zavidna znanja u poznavanju engleskog jezika svi su svojim domovima otišli zadovoljni rezultatima, novim iskustvima i prijateljstvima, kao što im je prvotno i zaželjela Tatjana Gulić Pisarević.

Foto TUŠ Antona Štifanića Poreč
Foto TUŠ Antona Štifanića Poreč

Škola domaćin zahvaljuje Valamaru Poreč na ukazanoj podršci te izdavačkim kućama, Profil Klett i Školska Knjiga, na ukazanoj podršci u organizaciji Županijskog natjecanja iz Engleskog jezika.

Foto TUŠ Antona Štifanića Poreč
Foto TUŠ Antona Štifanića Poreč

Foto Karate klub Finida

Karate klub Finida pobjednik Županijskog prvenstva u katama

Foto Istarska županija miletić

Istarskom projektu Eco Domus sjajno 3. mjesto u Berlinu