in

POREČ: Zbog pogoršane situacije i NIŽI RAZREDI na online nastavi

Osnovna škola Poreč

Zbog  pogoršanja epidemiološke situacije u školama i okruženju te povećanja broja učenika i roditelja koji su pozitivni na virus ili su u samoizolaciji, u osnovnim školama Poreč i Finida nastava na daljinu održat će se 21., 22. i 23. prosinca i za učenike od 1. do 4. razreda, ne samo za one od 5. do 8. razreda koji su online od 14. prosinca. Odluka je donijeta s ciljem i nadom da se zaustave nepovoljni trendovi, a na preporuku epidemiologa i uz suglasnost osnivača i Stožera civilne zaštite Istarske županije, objavile su ravnateljice ovih škola.

Dakle, do kraja polugodišta, svi razredi od prvog do osmog razreda  u osnovnim školama radit će prema modelu C –  nastava na daljinu. Zimski odmor za učenike započinje 24.12.2020., a povratak u školu, odnosno prvi radni dan u 2.polugodištu prema novom kalendaru rada planiran je 18.01.2021.

Dvije porečke srednje škole – TUŠ Antona Štifanića i Mate Balota – već su u cijelosti na online nastavi od 14. prosinca, a prema odluci Nacionalnog stožera za sve hrvatske srednje škole.

covid korona ilustracija

Stožer: Na 12.294 testiranih 3.918 pozitivnih, umrlo 85 osoba

Povlači se proizvod iz Tedija zbog olova, provjerite jeste li ga kupili