in

Projekt porečkih učenika TUŠ-a A. Štifanića nagrađen na Danima hrvatskog turizma

Dani turizma u Rovinju - Nagrada za projekt Zero Waste porečke i rovinjske škole

Turističko-ugostiteljsku školu Antona Štifanića Poreč nagradilo je u petak 10. studenog 2023. Ministarstvo turizma i sporta za projekt Zero Waste Raising Awareness Kit zajedno sa Strukovnom školom Eugena Kumičića iz Rovinja iz programa Promocija i jačanje strukovnih zanimanja za turizam. Priznanje je učenicima i mentorici uručila osobno ministrica turizma Nikolina Brnjac na Danima turizma koji su se održali u hotelu Lone u Rovinju.

Čestitke učenicima 4.htt koji su sudjelovali u projektu, mentorici Ljiljani Badrov Frleta i suradnici Tanji Radetić Zidarić, te koordinatorici projekta Tanji Ranić Rovis.

-Naši učenici Isabella Škornja i Anthony Kvesić prezentirali su projekt na engleskom i hrvatskom jeziku zajedno s kolegama iz rovinjske škole, te dobili sve pohvale. Naš je učenik Anthony Kvesić ujedno i osmislio slogan za projekt “Recikliraj i bolju budućnost biraj”. Tijekom projekta učenici i mentori izvrsno su surađivali s kolegama iz Strukovne škole Eugena Kumičića Rovinj, zahvaljuju na suradnji te raduju se budućim zajedničkim projektima, poručuje ravnateljica porečkog TUŠ-a Tatjana Gulić Pisarević.

Foto Plava laguna

Jelena Kocijančić iz porečke Plave lagune dobitnica nagrade Čovjek ključ uspjeha

Foto TUŠ Antona Štifanića Poreč

POREČ: TUŠ A. Štifanića na radionici kuhanja ugostio mališane iz 101 dalmatinca