in

U Poreču startaju tečajevi stranih jezika

Foo Andi Bančić - Učionica u Pučkom otvorenom učilištu Poreč

Obrazovna djelatnost Pučkog otvorenog učilišta Poreč obavještava sve zainteresirane da započinju upisi na verificirane tečajeve stranih jezika, programe osposobljavanja i kreativne radionice.

Želite li učiti strani jezik prema europskom referentnom okviru za jezike i svoje znanje upisati u e-radnu knjižicu? U Pučkom otvorenom učilištu Poreč pohađat ćete nastavu engleskog, njemačkog ili talijanskog jezika dvaput tjedno u popodnevnim satima, uz iskusne stručne stalne predavače. Nastava se odvija prema provjerenim metodama poučavanja, u suvremeno opremljenim učionicama i uz kvalitetnu organizaciju. Programi su odobreni od strane Ministarstva znanosti, obrazovanja i sporta. 

Osim jezičnih tečajeva, upisujemo polaznike i u program osposobljavanja za računovodstveno – knjigovodstvenog referenta. U 120 nastavnih sati, pohađajući stručno-teorijsku nastavu, polaznici će usvajati znanja za evidentiranje poslovnih događaja i vođenja poslovnih knjiga u računalnom programu Synesis. 

Više informacije o programima i upisima možete dobiti putem e-maila obrazovanje@poup.hr ili na broju telefona: 052 887 216.

Foto Stolnoteniski klub Novigrad

NOVIGRAD: Hrvatski olimpijski dan u Rivareli

Foto Dom obrtnika Poreč

Edukacija za obrtnike Poreštine “Prelazak na euro i Zakon o zaštiti potrošača” – Prijavite se!