in

Učenici porečkog TUŠ-a A. Štifanića posjetili luksuzni Valamar Isabella Resort

Foto TUŠ A. Štifanića Poreč

S ciljem da učenici 3. razreda hotelijersko-turističkih tehničara shvate važnost primjene teorijskih znanja stečenih u školi u praksi porečka Turističko ugostiteljska škola Antona Štifanića organizirala je nedavno terensku nastavu  i posjetila Valamar Isabella Resort u Poreču, na otoku Sveti Nikola. 

Bivša TUŠ-ova učenica Lea Sačić, koja je prije samo 3 godine završila usmjerenje hotelijersko-turističkog tehničara, povela je učenike po otoku. Pokazala im je jedan posve drugi svijet – tako blizu Poreču a tako izoliran od gužve. Dobili su detaljne informacije o organizaciji rada, o sadržajima u turističkom naselju, vidjeli zaštićenu prirodu i saznali da je hotelsko poduzeće Valamar posebnu pažnju posvetilo zaštiti flore i faune na otoku. 

Vidjeli su još neka draga lica, bivše učenike koji su završili TUŠ Antona Štifanića – Fabijana i Pietra kojima još jednom upućujemo veliki pozdrav.

Zahvaljujemo našoj Lei da je pored svog zahtjevnog posla i brojnih obaveza u vođenju odjela animacije odvojila vrijeme za nas i tako nas lijepo ugostila, poručila je ravnateljica škole Tatjana Gulić Pisarević.

Foto Općina Vižinada

Vižinada odlikaše nagradila vrijednim poklonima

Foto: Tino Marić/HJS

Budućnost europskog juda natječe se u Poreču