in

VIŽINADA: Pokloni i lijepe želje za prvi dan škole svim učenicima a posebno prvašićima

Prvi dan škole poseban je događaj za sve školarce, njihove roditelje i nastavnike. To je još jedan novi korak na životnom putu svakog učenika.

Općina Vižinada ovakvim aktivnostima, usmjerenima dobrobiti najmlađih, dodatno opravdava kandidaturu za dobivanje statusa “Općina, prijatelj djece”. Načelnik Općine Vižinada, Marko Ferenac, družio se jučer s učenicima u Osnovnoj školi Jože Šurana, PŠ Vižinada, poželjevši im zanimljivu i produktivnu školsku godinu. Donio je i poklone, čokolade i bilježnice, kako bi ovaj prvi dan bio obilježen ne samo radno, već i u opuštenoj, veseloj atmosferi.

Kao i uvijek, posebne čestitke bile su upućene prvašićima kojima s ovim danom počinje jedno novo i važno poglavlje u životu.

– Obrazovanje je vrijednost koja nema cijenu i važan je faktor u kvalitetnom razvoju svakog pojedinca. Zato svim našim učenicima želim da na svom obrazovnom putu budu uporni, odgovorni i uspješni, jer oni su naša budućnost. Želim im uspješan početak nove avanture u kojoj će steći brojna znanja, iskustva i vrijednosti. Također, sretan početak školske godine želim i svim učiteljicama, učiteljima te roditeljima, poručio je načelnik Ferenac.

Novi asfalt u Brčićima, Starom Červaru i Mugebi, napreduju igrališta u Radmanima i St. Portun

FUNTANA: Objavljen 1. likovno-literarni natječaj “Izvor štorija”