in

Održan 21. Humanitarni bal Lions kluba Poreč

U Poreču u Hotelu Valamar Diamant 8.prosinca održan je 21. Humanitarni Lions Bal Lions kluba Poreč. Uz članove Lions i Leo kluba iz Poreča balu su prisustvovali i Lionsi i njihovi prijatelji iz Novigrada, Pule, Delnica, Rijeke te Lionsi iz Forlija i Trsta iz susjedne Italije.

Nakon uvodnih riječi Snježane Gutbier-Vidović predsjednice Lions kluba Poreč, sve prisutne je u ime Guvernerice D-126 pozdravio Vlado Gamboc Predsjednik Regije Zapad.

Zatim su pozdravne riječi uputili ispred Lions kluba Forli Emilijo Chierichatti, a ispred LC Trieste Europa Enrico Norbedo.

Na kraju uvodnog dijela sve prisutne je pozdravi Gradonačelnik Grada Poreča-Parenzo Loris Peršurić koji je naglasio veliki doprinos Lionsa Poreča u pomaganju mnogih udruga i pojedinaca u Gradu Poreču. Zatim je uručio Predsjednici kluba ček na 5000 kn kao doprinos Grada Poreča i današnjoj humanitarnoj akciji Lionsa Poreča.

Predsjednica kluba je još jednom zahvalila gradonačelniku g. Peršuriću na podršci grada ovoj ali i drugim humanitarnim akcijama kluba i na pomoći u rješavanju prostora za djelovanje kluba i postavljanje oznaka na ulazima u grad.

U okviru programa je održana još jedna mala svečanost prijema četiri mlada člana Leo kluba Poreč koji djeluje u sklopu Lions klub Poreč čime se iskazuje podrška mladima u humanitarnom djelovanju.

U umjetničkom dijelu programa nastupila je plesna grupa Umjetničke škole Poreč čiji je koreograf učiteljica suvremenog plesa Umjetničke škole Poreč Andreja Široki te Saša Dejanović gitarista i član LC Poreč.

U tijeku bala održana je aukcija slika koje su donirali poznati umjetnici, aukcija arhivskih vina poznatih Istarskih vinara te bogata lutrija.
Donacije prikupljene na današnjem balu i ove godine, kao i do sada, dodijelit ćemo kao pomoć za rad kroz udruge i društva, slijepima, invalidima, oboljelim od distrofije, štićenicima Doma za odrasle u Brkaču, društvu za inkluziju, Sigurnoj kući, Udruzi udomitelja kao i mnogim ugroženim pojedincima sa posebnim potrebama.

LC Poreč zahvaljuje svim sudionicima bala, svim donatorima, umjetnicima, Hotelu Valamar Diamant, Alfa Time Bandu , voditeljici Dorini Tikvicki, na pomoći u realizaciji bala kao i doprinosu da prikupimo što više sredstava u korist potrebitih koja će im olakšati u ovo predblagdansko vrijeme.

Dodijeljene nagrade 24. Sajma knjige u Istri

Dodijeljene nagrade 24. Sajma knjige u Istri

Radionica u porečkoj knjižnici: Trese li nas blagdanska potrošačka groznica?

Radionica u porečkoj knjižnici: Trese li nas blagdanska potrošačka groznica?