in

Porečki Lionsi na prijemu kod gradonačelnika – njihov humanitarni bal bit će 8. prosinca

Gradonačelnik Poreča Loris Peršurić primio je danas predstavnike Lions Kluba Poreč. Sastanak je održan u tijeku priprema za veliki humanitarni bal porečkih Lionsa koji se tradicionalno održava na kraju godine i u povodu blagdana gradskog zaštitnika Svetog Maura, a ove je godine zakazan za 8. prosinca u 19.30 sati u hotelu Valamar Diamant.

Prijemu su prisustvovali predsjednica ove udruge Snježana Gutbier-Vidović, prva dopredsjednica Loredana Fable-Grgurić, čuvarica pečata Fedora Zorić-Franke i tajnik Distrikta Hrvatska Zlatko Janković Miloš. Bila je to prilika da Lionsi iznesu gradonačelniku rezime aktivnosti u protekloj godini, te iskažu svoje potrebe za daljnji rad. Janković Miloš informirao je gradonačelnika kako Lionsi godišnje sakupe do 100 tisuća kuna u raznim svojim akcijama, koje kasnije podijele udrugama i potrebitim građanima. Veliku lutriju i aukciju planiraju i naovogodišnjem balu za koji su pozivnicu uručili i gradonačelniku.

Peršurić je rekao kako ga raduje zajednička suradnja na humanitarnom planu, a najavio je da će ovogodišnji Advent također imati humanitarne akcije. Lionsi su mu iskazali potrebu za prostorom za djelovanje kluba, te postavljanja tabela Lions kluba na svakom ulazu u grad kako bi gosti koji dolaze u Poreč znali da ova svjetski poznata organizacija djeluje i u ovom gradu, s čime se gradonačelnik složio.

Potpredsjednici Valamara Ivani Budin Arhanić nagrada "Poslovna žena godine 2018."

Potpredsjednici Valamara Ivani Budin Arhanić nagrada “Poslovna žena godine 2018.”

Novigrad: Potpisan ugovor o sufinanciranju uređenja ornitološkog parka na ušću Mirne - projekt je vrijedan 15 milijuna kuna

Novigrad: Potpisan ugovor o sufinanciranju uređenja ornitološkog parka na ušću Mirne – projekt je vrijedan 15 milijuna kuna