in

Opatija: Fond iz Singapura obavlja dubinsko snimanje prije kupnje Liburnia Riviera Hotela

Opatijska hotelska kompanija Liburnia Riviera Hoteli (LRH) izvijestila je danas putem Zagrebačke burze da zainteresirani potencijalni kupci obavljaju dubinsko snimanje, objavio je portal Fiuman.hr.

“Slijedom objavljenih medijskih napisa o zainteresiranom kupcu dionica društva Liburnia Riviera Hoteli, obavještavamo javnost da se u društvu Liburnia Riviera Hoteli odvija proces dubinskog snimanja poslovanja navedenog društva, od strane zainteresiranih potencijalnih kupaca dionica izdavatelja Liburnia Riviera Hoteli”, kaže se u obavijesti na Burzi.

Naime, prema pisanju Poslovnog dnevnika za LRH je zainteresiran investicijski fond iz Singapura koji u vlasništvu ima 20-ak hotela kojima između ostalih upravlja i lanac Four Seasons Hotels and Resorts.

Da bi LRH mogao dobiti nove vlasnike, u razgovoru za Novi list naznačio je i ministar turizma Gari Cappelli, a opatijski gradonačelnik Ivo Dujmić tu je mogućnost objavio na društvenim mrežama.

Prema ranije objavljenim podacima, LRH je prvih devet mjeseci ove godine završio s neto dobiti od 20,2 milijun kuna ili 67 posto manjoj nego u istom razdoblju prošle godine.

Ukupni su prihodi iznosili 279,3 milijuna kuna, što je 1,5 posto manje nego u istom razdoblju lani, dok su ukupni rashodi porasli za 16,4 posto, na 259,1 milijun kuna, objavio je portal Fiuman.hr.

Pula: Novim kružnim tokom na križanju Radićeve i Rizzijeve ulice povećana razina sigurnosti prometa

Kanfanar: Istragrafika postaje dio vodeće europske grupacije AR Packaging