in

Plenković: Idući četvrtak i petak nastava će biti online

Premijer - Foto Twitter Vlade RH

U Banskim dvorima održan je sastanak vladajuće koalicije. Nakon sastanka predviđeno je obraćanje premijera Andreja Plenkovića. Sastanak je počeo u 13 sati, a Plenković se obratio javnosti nešto nakon 15 sati. Tema je bilo više, ali prenosimo samo onu vezanu za online nastavu. Naime, danas je istarski Stožer odlučio prepustiti školama da same odluče hoće li na online nastavu.

No, premijer je rekao drukčije. Predlaže se online nastava 4. i 5. studenog.

“Još jednom bih spomenuo da smo nakon sastanka sa stožerom danas poduzeli aktivnosti. Fuchs je dogovorio da idući tjedan četvrtak i petak nastava ide online”, rekao je Plenković.

“Ne znam koja je konfuzija bila, mi smo u ponedjeljak rekli na stožeru da se priča sa svim stožerima, da učenici fizički ta dva dana ne idu na nastavu. Ne dovodimo u pitanje broj sati. Mi smo već dugo delegirali županijskim stožerima da donose odluke koje su primjerene za njih. Pošto vidimo da svugdje rastu brojke, Fuchs se čuo sa svima, dogovoreno je da to bude u cijeloj Hrvatskoj. Ako je izgledalo kao neki šušur, ako je tako izgledalo, nekad se i to dogodi, nije do nas, stvarno”, objasnio je, navodi Index.hr.

elio štifanić priznanje la rotta dei fenici

Poreču priznanje međunarodne organizacije Ruta Feničana

novo igralište funtana lahi dječji park

Mali Funtanjani dobili novo igralište u Lahima