in

Policija čestita Uskrs i poziva da i ostatak dana budemo doma

Rovinj/Foto PU istarska

Policijska uprava istarska čestita svim građanima sretan Uskrs! Istarske ulice, šetnice i plaže i danas su prazne. Hvala Vam! Istra je i danas bez novooboljelih zahvaljujući odgovornosti svakog pojedinca.  

Istra je i danas bez novoobeljih što je rezultat odgovornosti svakog pojedinog žitelja Istre. Iako su blagdani i prekrasan sunčan dan, istarske su ulice, šetnice i plaže prazne.
Policijski službenici blagdansku nedjelju provode radno nadzirući da li svi poštuju Odluku o mjeri strogog ograničavanja zadržavanja na ulicama i drugim javnim mjestima. U obilasku su omiljenih okupljališta građana, a osim kopnom, plaže i šetnice nadziru se i policijskim plovilom.

Snimke i fotografije s terena pokazuju da su naši građani shvatili da smo u kritičnoj fazi pandemije i da je ključno da ostanu doma, a ukoliko izlaze ne grupiraju se i da održavaju socijalnu distancu.

Pozivamo građane da i nedeljno blagdansko popodne ali i sutrašnji uskrsni ponedjeljak provedu kod kuće, a čestike rodbini i prijateljima upute telefonom. Ovaj Uskrs nek bude proslavljen u najužem krugu obitelji.
Policijska uprava istarska svim građanima želi sretan, blagoslovljen i zdrav Uskrs!
Ostanite doma!     

Foto: PU istarska   

POMOĆ ZA POREŠTINU – 250 dostava potrebitima i 610 volonterskih sati – Sretan Uskrs timu Crvenog križa Poreč

NACIONALNI STOŽER OBJAVIO NOVE PODATKE: Broj zaraženih stigao do 1.600, cijeli karlovački stožer u samoizolaciji