in

Policija nagradila vozače koji na “zebrama” propuštaju pješake

Jučer su uručene nagrade savjesnim vozačima koji su na pješačkim prijelazima propuštali pješake

U cilju povećanja sigurnosti pješaka u prometu, Postaja prometne policije Pula-Pola, Grad Pula, Turistička zajednica grada Pule i Autoklub Pula-Rovinj 17. lipnja organizirali su Dan ljubaznosti u prometu. Nakon provedene akcije, odabrano je 15 savjesnih vozača, koji su se zaustavili ispred pješačkog prijelaza i propustili pješake te su im danas u prostorijama Turističke zajednice grada Pula uručene prigodne nagrade, objavila je PU istarska.

Savjesnim vozačima nagrade su uručili pomoćnik načelnika Postaje prometne policije Pula za preventivu cestovnog prometa Mario Novački, direktorica Turističke zajednice grada Pule Sanja Cinkopan Korotaj i tajnik Autokluba Pula-Rovinj Marčelo Mohorović.

Policijska uprava istarska čestita nagrađenim vozačima i još jednom zahvaljuje sudionicima u prometu, koji su podržali ovu preventivnu akciju. Pozivamo građane i turiste da kulturno i ljubazno ponašanje u prometu postane dio naše svakodnevnice,  a sve kako bi se povećao osjećaj sigurnosti na pulskim prometnicama, odnosno kako bi se svi osjećali sigurnije i ugodnije u gradu u kojem živimo, kažu iz policije.

FUNTANA: Otvoren luksuzni kamp s pet zvjezdica Istra Premium Camping Resort u koji je uloženo 280 milijuna kuna

EU projekt MedCycleTour: Novinari iz Francuske, Italije, Finske i Slovenije na biciklu upoznaju Hrvatsku