in

Dr. Irena Hrstić HDZ-ova kandidatkinja za istarsku županicu

Dr. Irena Hrstić - Foto Grad Pula

Ravnateljica pulske Opće bolnice Irena Hrstić HDZ-ova je kandidatkinja za istarsku županicu na predstojećim lokalnim izborima, dok je Petar Ćurić stranački kandidat za pulskog gradonačelnika

Potvrdio je to u utorak novinarima predsjednik istarskog HDZ-a Anton Kliman, navodeći da je kandidatura Irene Hrstić jednoglasno prihvaćena na sinoćnjem Predsjedništvu HDZ-a u Zagrebu, kao i Petra Ćurića.

Kliman je naglasio kako je to potvrda vjerodostojnosti koju HDZ ima prema Istri i projektima važnima za ovu županiju.

Irena Hrstić članica je HDZ-a, vodila je izgradnju nove pulske Opće bolnice, iskazala se u organizaciji rada bolnice u vrijeme krize, bila je dio županijskog Stožera civilne zaštite i učinila je dobro za zaštitu zdravlja građana”, istaknuo je.

Dodao je da je u doba zaraze koronavirusom pulska Opća bolnica na čelu s Hrstić odlično odradila svoj posao organizacije rada bolnice u izuzetno teškim i kompliciranim uvjetima.

Irena Hrstić u proteklim se godinama snažno koncentrirala na gradnju pulske bolnice, vješto je pregovarala sa službenim Zagrebom koji je stao iza tog financijski i tehnički zahtjevnog projekta

Potvrdila je da će kandidaturu službeno predstaviti sljedeći tjedan, piše N1.

Ana Pernić kandidatkinja IDS-a za gradonačelnicu Buzeta

S polica trgovina povlači se jedna vrsta čokolade