in

Flego uoči EU izbora: Zaustavimo vjersku policiju Mosta i muljatore iz DP-a

Foto IDS - Valter Flego

Nositelj Fair play liste 9, kandidat broj 1 Valter Flego uoči izborne šutnje poslao je iz Rijeke završne poruke.

– Jedino glas za Fair Play listu 9 može spriječiti ulazak DP-a i Mosta u Europski parlament! Zaustavimo zajedno vjersku policiju Mosta i muljatore iz DP-a. Pravopisni pokret je protiv rodne ideologije, ali su dušom i srcem za rođačku ideologiju! U nedjelju 9.6. svi zajedno protiv rođačke ideologije DP-a i Mosta! Lista broj 9, kandidat broj 1, Valter Flego, je glas za tolerantnu, pristojnu  i otvorenu Hrvatsku i Europu, poručio je Flego te dodao:

– Svaki je glas u nedjelju važan! Svakodnevno svjedočimo divljanju na hrvatskoj političkoj sceni, razno raznim ekstremistima i radikalnim licima koja žele u Brisel, a napadaju manjine, napadaju Srbe, napadaju sve ono u što mi vjerujemo – otvorenost, multikulturalnost, zajedništvo. U nedjelju postoji realna opasnost da upravo takve pošaljemo da nas predstavljaju u Europi. Pozivam sve građane da ovu nedjelju izađu na europske izbore! Nemojmo se u ponedjeljak hvatati za glavu i žaliti što nismo iskoristili svoje biračko pravo. Izađite na birališta i zaokružite listu broj 9 i kandidata broj 1 – jedinog Istrijana koji može u Brisel. 

– Istra i Kvarner imaju svog čovjeka u Europskom parlamentu već 10 godina. Još jednom pozivam sve građane da izađu ovu nedjelju na birališta i zaokruže dvaput – listu broj 9 i kandidata broj 1. Mene, Valtera Flega, da i dalje ponosno i glasno predstavljam naše vrijednosti u Europi, da nam osiguram još europskog novca i zaštitim naše najbolje proizvode. Istra već 10 godina ima svoju forcu u Briselu. U nedjelju odlučujemo hoćemo li je imati i dalje. Pokažimo još jednom svima snagu Istre i Kvarnera, snagu našeg zajedništva, zaključio je Flego, objavio je IDS u priopćenju.

Foto Plava laguna Poreč

Poreč domaćin Europskog Grand Prixa u streličarstvu

unique ples

POREČ: Plesni studio Unique izvrsnim rezultatima u Sloveniji zaključio bogatu sezonu