in

Poreč domaćin Europskog Grand Prixa u streličarstvu

Foto Plava laguna Poreč

Grad Poreč je ove godine ponosni domaćin Europskog Grand Prixa u streličarstvu koji se održava od 3. do 8. lipnja 2024. godine na nogometnim terenima u Zelenoj Laguni. 

Grand Prix predstavlja vrhunsko streličarsko natjecanje koje će okupiti najbolje streličare iz cijele Europe, ali i nekih zemalja izvan Europe, pružajući im izvanrednu priliku za demonstraciju njihovog umijeća i strasti prema ovom sportu. Streličari će se natjecati u kategorijama olimpijski i složeni luk. Na natjecanjima će sudjelovati 350 streličara iz 30-tak zemalja, što svjedoči o prestižu i važnosti ovog događanja.

„U nešto više od mjesec dana prije Olimpijskih igara, streličarke i streličari imaju priliku provjeriti svoju formu na natjecanju koje je organizirano na vrlo visokom nivou. Ambijent Zelene Lagune, smještajna ponuda te lijepo vrijeme zaokružili su i ovaj put priču sportskog turizma i ponude“, poručili su iz Hrvatskog streličarskog saveza, organizatora Europskog Grand Prixa.

„Veliko nam je zadovoljstvo da se streličari i ove godine vraćaju u Plavu Lagunu. Posebno smo ponosni na naše sportske grupe i sportska natjecanja koja, uz smještajnu infrastrukturu, imaju i svu sportsku infrastrukturu potrebnu za natjecanja na najvišem nivou. Vjerujemo kako će se sportaši i ove godine u našim hotelima osjećati dobrodošlo i sigurno,“ poručuju iz Plave Lagune.

trgovina pexels

Konzum hitno povlači prehrambeni proizvod iz Rumunjske

flego

Flego uoči EU izbora: Zaustavimo vjersku policiju Mosta i muljatore iz DP-a