in

FUNTANA: Ivana Prekalj Martinčević nova predsjednica IDS-a

Foto IDS

Na jučer održanoj Skupštini podružnice IDS-a Funtane za novu predsjednicu jednoglasno je izabrana Ivana Prekalj Martinčević. Za članove predsjedništva su izabrani Đankarlo Milokanović, Marin Tonković, Dušan Orlović, Fani Nezirević Zolota, Marko Pršurić i Silvija Deković Starčić.

Kao dugogodišnja aktivna članica te istaknuta članica zajednice, Ivana Prekalj Martinčević na ovom mjestu naslijedila je dosadašnjeg predsjednika Đankarla Milokanovića, koji se zahvalio skupštini na podršci te novoj predsjednici zaželio uspješan rad.

IDS Funtana

Novoizabrana predsjednica IDS-a Funtane, Ivana Prekalj Martinčević, zahvalila se prisutnim članovima na ukazanom povjerenju te istaknula kako su joj ciljevi unaprijediti i poboljšati rad funtanjanskog IDS-a, približiti se ljudima i zajedno sa predsjedništvom i svim članovima graditi snažan i konstruktivan IDS koji će aktivno raditi na razvoju Funtane. Spoj mladosti, entuzijazma i iskustva je temelj koji će osigurati dugoročni i kvalitetan razvoj podružnice IDS-a Funtane.

U svojem govoru Prekalj Martinčević pozvala je članove da se uključe, predlažu i aktivno sudjeluju u radu podružnice. Svaka ideja, sugestija ili dobronamjerna kritika biti će temelj razvoja zdrave i konstruktivne komunikacije. Želja joj je uključiti mlade u rad stranke jer jedino aktivnim uključenjem mladih možemo pomoći u rješavanju njihovih problema i zadovoljiti njihove potrebe. Starije članove koji su uključeni u rad stranke od samog početka, pozvala je da svoje znanje i iskustvo podijele sa mlađim članovima, da iznesu svoja mišljenja, stavove, jer je njihov glas itekako važan.

-Predsjedništvo je sastavljeno od ljudi koji vole i žele raditi, različiti po iskustvu, po području svojih interesa, po radnom iskustvu, ali isti po tome što dijele isti cilj, a to je razvoj Funtane. Politika IDS-a je afirmativna, konstruktivna, stabilna i okrenuta prema napretku. Pozivam naše članove, simpatizere i sve ostale stanovnike Funtane da nam se obrate, da podijele s nama svoja razmišljanja i probleme, i da zajedno stvaramo bolju i ljepšu Funtanu, rekla je Prekalj Martinčević, priopćeno je iz Ureda IDS-a.

požar vatra ilustracija

Policija traži uzrok velikog požara u Jadreškima kod Pule

POREČ prvi u Hrvatskoj uvodi gradski prijevoz električnim busom – Za početak se uvode dvije linije