in

IDS Buje predstavio kandidate za izbore: Za uređen, zelen i siguran grad pun života

Foto IDS

Danas su u centru Buja, predstavnici bujskog IDS-a predstavili programe i kandidate za izbore za članove, odnosno članice Vijeća mjesnih odbora Grada Buje, koji će se održati ove nedjelje, 12. studenog. 

– Okupili smo ljude s jasnom vizijom onog što treba napraviti u svakoj ulici, kvartu i naselju našeg grada. Bilo da govorimo o Bujama, Kaštelu, Krasici, Kršetama, Marušićima, Momjanu i Tribanu – imamo spremne programe, ali i ljude koji žele raditi za zajednicu, istaknuo je predsjednik bujskog IDS-a Franko Gergorić, dodajući:    

IDS-ovu listu će tako u mjesnom odboru Buje predvoditi Ada Zlatić, u Kaštelu Boris Kramesteter, u Krasici Tea Bucaj, u Kršetama Tomislav Mijatović, u Marušićima Marko Marušić, u Momjanu  Sergej Sinković te u Tribanu Moreno Pucer

– U svakom mjesnom odboru imamo kvalitetan tim ljudi, a njihova strast, energija i svježe ideje činit će razliku u narednom mandatu. Bujski IDS je prepoznao njihov potencijal i ponosim se time što smo im dali priliku da se izraze kroz politiku. 

Gergorić je, također, naglasio da je IDS-DDI jedina stranka koja ima svoje liste u svih 7 MO na području Grada Buja.

– Ovo ne govori samo o našoj snazi, već prvenstveno o našem opredjeljenju da uključimo što više ljudi u odlučivanje o pitanjima koja su važna za zajednicu. Upravljanje gradom započinje upravo u mjesnom odboru. Tu nastaju ideje, koje ćemo kasnije pretvoriti u konkretne projekte. 

Predsjednik bujskog IDS-a se zahvalio svim sugrađanima koji su svojim idejama obogatili IDS-ov program.

– Gdje god je bilo moguće, prihvatili smo ideje naših sugrađana, a u narednom mandatu radit ćemo na njihovoj realizaciji. Čist, uređen, zelen i siguran grad pun života – to je naš cilj. Uz apsolutnu transparentnost, naše će politike biti usmjerene prema stvarnim potrebama građana, s kojima ćemo se savjetovati tijekom cijelog mandata. 

Predsjednik IDS-a Franko Gergorić naglasio je da se nedjeljnim izborima odlučuje o razvoju svih dijelova Buja.

– Zato su ovi izbori važni i pozivam sve građanke i građane Buja da u nedjelju 12. studenog podrže liste i kandidate IDS-a za Vijeća mjesnih odbora Grada Buja, priopćeno je iz IDS-a.

BUJE: Prijavite se na radionicu izrade prirodnog difuzora i aromakozmetike

divšići

TZ Marčana poziva na obiteljsku biciklijadu u Divšićima