in

IDS-ovka Katarina Nemet o smjeni Filipovića: Ova Vlada je agonija koju treba završiti 

Foto IDS - Bajs, Nađi, Nemet i Zurovec

Danas je u Hrvatskom saboru održana zajednička konferencija za medije Kluba zastupnika IDS-a te Kluba zastupnika Fokusa i Reformista, na temu jučerašnje smjene ministra Davora Filipovića. Nemet je naglasila kako smjene ministara koje se događaju u Hrvatskoj doslovno kao na traci, neće pomoći našim građanima da bolje žive.  Smatra da je došao trenutak kada treba ovu agoniju završiti. Kazala je da građani izlaze na izbore jer žele da se politika bavi njihovim problemima, a ne sama sobom.

– Potpisujemo s kolegama poziv za raspuštanje Sabora i poručujemo HDZ-u da o tome kad će biti izbori odlučuju oni, ali o tome žele li bolju Hrvatsku odlučuju birači i zato je u tom smjeru potreban jasan zaokret, potrebno je ljudima ponuditi alternativu i stoga smatramo kako je naša opcija – Koalicija IDS-a, Fokusa, Reformista i PGS-a -opcija za bolju Hrvatsku.

Napomenula je kako su svi oni dugogodišnjim radom i rezultatima u svojim sredinama, dokazali da se može poštenim i predanim radom uspješno upravljati prvenstveno osluškujući potrebe ljudi te je stava da bi ta iskustva trebalo preslikati na cijelu zemlju.

Na kraju, pozvala je građane, a pogotovo one koji ne izlaze na izbore jer misle da možda nemaju za koga glasati – da izađu i da izaberu uspješnu i bolju Hrvatsku, piše u priopćenju IDS-a.

Promocija gourmet vodiča u Rovinju - Foto Petra Radolović

Predstavljena nova brošura Istra Gourmet, jedan od najpopularnijih turističkih promotivnih materijala Istre

Petar Brajković - Foto SŠ M. Balote Poreč

POREČ: Balotin učenik Petar Brajković osvojio medalju na Prirodoslovnoj olimpijadi na Tajlandu