in

Kandidacijska lista IDS-a Kaštelir-Labinci: Entuzijasti puni ideja i pozitivne energije

IDS je predstavio svoju kandidacijsku listu za Općinu Kaštelir-Labinci. Predvođeni nositeljem i kandidatom za načelnika, Đulijanom Petrovićem, listu čine poduzetnici, umirovljenici te mladi obrazovani ljudi različitih struka, svi odreda puni planova za nove projekte u općini. To su IVANA BAKŠA, ROBERTO BRAVAR, MIRKO RINALDIS, HAIRA JANKO KOCIJANČIĆ, IVAN LEGOVIĆ, DRAGANA LAKOŠELJAC, SILVIO BEAKOVIĆ i SARA DIKLIĆ koji će pozitivnom energijom i kvalitetnim idejama dati doprinos uspješnom nastavku razvoja našega kraja.
A kada je riječ o novim projektima koje IDS ima u planu za Općinu Kaštelir-Labinci, u prvom redu tu je izgradnja novog dječjeg vrtića s jaslicama koji će mladim obiteljima na ovom području znatno poboljšati kvalitetu života. Niti jedna generacija ne smije biti zapostavljena, pa je u planu i prenamjena postojećeg objekta na Placu, koji bi trebao postati dnevni boravak za starije. Kada je infrastruktura u pitanju, ona je od iznimne važnosti.
-Mnogo toga smo napravili svojim entuzijazmom, radom i trudom, a ustrajnošću ćemo nastojati spojiti Rogoviće s Kaštelirom preko mjesta Deklići, rekonstruirati raskrsnicu u Labincima te urediti postojeće neasfaltirane ceste. 
Nećemo zaboraviti ni zelenu energiju u kojoj leži naša budućnost, i davat ćemo maksimum da očuvamo povijesti tradiciju te da Kaštelir-Labinci budu i značajno kulturno i turističko središte. Udruge i sportski klubovi važan su dio naše zajednice te ćemo ih i dalje svesrdno potpomagati, finacijski i infrastrukturno.
Naš rad bit će otvoren i transparentan u svakom trenutku, a nit vodilja da je zajedništvo garancija napretka, priopćeno je iz IDS-a Kaštelir-Labinci.
 
 
PROMO 
Lucija Geržinić

VIŽINADA: Lucija Geržinić napisala najbolji zastupnički govor po ocjeni Službe za građane Hrvatskoga sabora

Hrvatska i Mađarska postigle dogovor kojim se olakšavaju turistička putovanja