in

KAŠTELIR: Novi načelnik Đulijano Petrović, evo svih rezultata

Nakon večerašnjih privremenih rezultata lokalnih izbora, objavljenih na stranicama Državnog izbornog povjerenstva, novi načelnik Općine Kaštelir-Labinci u iduće četiri godine bit će Đulijano Petrović, kandidat IDS-a. Petrović je osvojio 404 glasova, a njegov protukandidat, nezavisni Marko Knezoci osvojio je 305 glasova, odnosno omjer glasova je 57 posto u odnosu na 43 posto.

Što se tiče Općinskog vijeća IDS je osvojio većinu – 55,36 posto (392 glasa), nezavisna lista Marka Knezocija 36,86 poto (261 glas), a HDZ-ova lista nositelja Valtera Bratovića dobila je 7,76 posto ili 55 glasova.

Ponosni, sa srcem punim sreće i entuzijazma, želimo vam reci HVALA. Hvala mještanima, hvala Kaštelircima, hvala Labinčanima, prijateljima, kolegama i stranci. Nadamo se ugodnoj suradnji sa svim mještanima kako bi zajedno imali ugođaj kvalitetnog života po mjeri čovjeka. Pred nama je velik i zahtjevan posao. Rukave smo već zasukali, plan treba ostvariti. Mještane ponovno pozivamo na dijeljenje mišljenja, na konstruktivne kritike, na sudjelovanje u javnim raspravama i na pomoć u daljnjem razvitku. Potrudimo se da nam svima bude bolje, izjavio je za portal novi načelnik Đulijano Petrović koji će na toj poziciji zamijeniti svog kolegu Enija Jugovca, koji ide u zasluženu mirovinu nakon 24 godine vođenja općine.

nacionalni stožer civilne zaštite

Sprema se ustavna tužba protiv Stožera

TAR: I iduće četiri godine načelnik će biti Nivio Stojnić