in

Loris Peršurić: Od prvog dana radim svim srcem za Poreč, vjerujem da to moji sugrađani prepoznaju

„Od prvog dana radim jednako – otvoreno, dostupno, među ljudima, uključen u svakodnevna događanja i probleme mojih sugrađana, ukratko – radim svim srcem za Poreč. Vjerujem da građani to prepoznaju. Reakcije ljudi na program i na cijelu kampanju su stvarno bile odlične i hvala vam svima na terenu što ste uz nas!, rekao je IDS-ov kandidat za gradonačelnika Poreča, Loris Peršurić tijekom predstavljanja glavnih deset točaka svojeg programa.

– Želimo biti grad koji brine o svim svojim generacijama, grad prijatelj mladih i sporta, grad koji ulaže u infrastrukturu, starogradsku jezgru i gospodarstvo za još bolju kvalitetu života svih nas. Ovo je naših deset točaka za Poreč do 2025. godine:

1.    Proširenje Doma za starije i nemoćne osobe Poreč

2.    Uređenje područja Peškere – donošenje Urbanističkog plana uređenja za to područje u suradnji s građanima

3.    Dovođenje kanalizacije u sva naša naselja i dovršenje izgradnje pročistača

4.   Pokretanje usluge brige o starijima u njihovom domu i dnevnog boravka po mjesnim odborima te nastavak sufinanciranja dopunskog zdravstvenog osiguranja porečkim umirovljenicima

5.    Nastavak uređenja starogradske jezgre te obnove Marafora i Eufrazijeve bazilike

6.  Projektiranje treće osnovne škole u Novoj Vasi i obnova Gornjeg vrtića te stalno ulaganje u socijalne i zdravstvene programe

7.    Ulaganje u prometnu infrastrukturu i obnovu lokalnih cesta

8.    Dovođenje mreže brzog interneta (optike) u sva kućanstva na Poreštini

9.    Dovršetak izgradnje nogometnog kampusa

10. Nastavak uređenja gospodarskih zona, uz privlačenje investicija i otvaranje cjelogodišnjih radnih mjesta

– Smatram da smo puno napravili, ali da je puno toga još za napraviti. Imamo volju, želju i elana za ići dalje s time. Naša kampanja je bila pozitivna, predstavljala je realni plan za iduće četiri godine i mi ćemo to napraviti. Vjerujem da su Porečanke i Porečani prepoznali naš rad i program za dalje te da će mi još jednom ukazati svoje povjerenje. Zato ih pozivam da izađu na izbore ove nedjelje, 16. svibnja i da za gradonačelnika zaokruže mene, kandidata broj 1. i listu broj 5, – listu IDS-a, kako bi naš grad sigurno išao svom snagom naprijed. Tutta Forza Parenzo!”, zaključio je kandidat IDS-a za gradonačelnika Poreča Loris Peršurić.

PROMO: Oglas plaća IDS

MEĐU NJIMA I LAMBORGHINI – Jurili, vozili pijani ili pod zabranom pa zaradili kazne

Slovenke pokušale ući u Hrvatsku s krivotvorenim nalazima PCR testova