in

Patrik Tasić na čelu Kluba mladih IDS-a Kaštelir-Labinci

Foto IDS Kaštelir

Patrik Tasić novi je predsjednik Kluba mladih IDS-a Kaštelir-Labinci, odlučeno je na nedavno održanoj Izbornoj skupštini u Kašteliru. Za potpredsjednicu izabrana je Melisa Kocijančić, a za članove predsjedništva Igor Tuntar i Erik Diklić. Tajnica podružnice Kluba mladih bit će Morena Kocijančić.

Novi predsjednik Patrik Tasić zahvalio se dosadašnjem predsjedništvu i prisutnim članovima Skupštine na podršci i povjerenju koje mu je iskazano, kao i ostalim novoizabranim članovima predsjedništva.

– U proteklom razdoblju puno smo truda uložili u formiranju kvalitetnog i radišnog tima ljudi. Uvjeren sam da smo u tome uspjeli jer sa sigurnošću mogu reći da ono što je sve nas potaklo da se aktivno uključimo u IDS jest želja i zdrava ambicija da mijenjamo na bolje naše misto, kazao je Tasić, dodajući da se „posebno raduje izazovima pred nama, a posebno tome da sve ideje koje imamo stavimo na papir i provedemo u djelo.“  

U njihovom fokusu bit će poboljšanje položaja mladih i nuđenje rješenja za sve prioritete koje imaju danas mladi, od obrazovanja, stanovanja do sigurne perspektive za budućnost u rodnom kraju, naglasio je novoizabrani predsjednik Kluba mladih.

Pored toga, predsjednik Kluba mladih IDS-a Kaštelir-Labinci dodao je da će glavni prioriteti biti pomlađivanje članstva, poboljšanje interne komunikacije, povećanje vidljivosti u javnosti te rad na educiranju postojećih i novih članova, uz aktivno sudjelovanje u svim aktivnostima stranke.

Članovima su se na skupštini obratili načelnik Đulijano Petrović i predsjednik Općinske podružnice IDS-a Ivan Legović, koji su rekli da „Općina duguje mladima priliku da svojim radom mogu ostvariti svoje snove, da im osigura uvjete kao što ih naši mladi nažalost nalaze u ostalim europskim zemljama. To je ono za što ćemo se zajednički boriti.“

Podržali su inicijativu te obećali maksimalnu potporu i uključivanje mladih u procese donošenja odluka u svim bitnim segmentima razvoja Općine, priopćeno je iz IDS-a.

vlak

IDS o željeznici: Neki dijelovi iz Austro-ugarske. Tražimo hitnu sanaciju i modernizaciju

Požar kuće u Režancima - Foto Vatrogasci JVP Pula

Gorjela kuća u Režancima. Čak 9 vatrogasaca na intervenciji