in

POREČ: Istarska stranka umirovljenika pozdravlja preseljenje ureda HZZO-a. Konačno završava era zgrade bez lifta

Zgrada mirovinskog i zdravstvenog u Poreču - Peškera - foto Tanja Kocijančić

Članovi porečke podružnice Istarske stranke umirovljenika s velikim su zadovoljstvom primili vijest o preseljenju ureda Hrvatskog zavoda za zdravstveno osiguranje u Poreču na novu lokaciju, koja će biti pristupačna starijim, teško pokretnim, bolesnim i osobama s invaliditetom. Evo što su napisali u priopćenju za javnost:

-Koliko je to bio velik problem osjećali smo svaki puta, kada smo trebali radi odlaska na liječenje, rehabilitacije, preglede, ovjere doznaka za pomagala, lijekove  i slično, popeti se na treći kat bez lifta, brojnim stepenicama za koje kada ste teško pokretni mislite da im nikad nema kraja.

Svi će ovi problemi uskoro postati prošlost.

Puno smo puta ukazivali na ovaj problem i tražili odgovore, na koje smo jedino od gradonačelnika dobili obećanje da će učiniti sve što je u njegovoj moći da se ovi problemi riješe, iako Grad nije vlasnik niti osnivač Hrvatskog zavoda za zdravstveno osiguranje.

Znamo da će upravo njegovim zalaganjem porečki Ured Hrvatskog zavoda za zdravstveno osiguranje biti pristupačan za sve građane.

Zato Istarska stranka umirovljenika zahvaljuje gradonačelniku na značajnom doprinosu, kao i Hrvatskom zavodu za zdravstveno osiguranje,  na suradnji u zalaganju u rješavanju ovog za nas umirovljenike velikog problema.

Ured HZZO-a seli u zgradu na Obali m. Tita, na prizemlje. Više detalja u našem članku:

Foto Oš Tar-Vabriga - posjet vatrogasaca

TAR: Školarci sudjelovali u vatrogasnim vježbama i učili kako pomoći u nesreći

otvaranje zelena učionica škola tar

MALI VELIKI PROJEKT: U Taru svečano otvorena “Zelena učionica”