in

Porečki izbori za mjesne odbore – IDS apsolutni pobjednik

Foto IDS

Na jučer održanim izborima za vijeća mjesnih odbora Grada Poreča, IDS je, prema neslužbenim rezultatima, ostvario nadmoćnu pobjedu i osvojio 60 mjesta u vijećima mjesnih odbora od ukupno 70, što je najbolji rezultat u Poreču ikada na mjesnim odborima, priopćeno je iz Ureda za odnose s javnošću IDS-a.

Naime, IDS je osvojio 85 % svih vijećničkih mandata.
– Građani Poreča su prepoznali naš rad, posebno našu borbu za ravnomjeran razvoj svih dijelova Poreča i kvalitetne programe što je rezultat naše intenzivne komunikacije s građanima, istaknuo je predsjednik IDS-a Poreč Adriano Jakus.

– Iako je odaziv slabiji u odnosu na lokalne izbore, ovi su izbori važni jer se odlučivalo o razini vlasti koja najbliže surađuje s građanima u unaprjeđivanju njihove životne sredine te su dobar pokazatelj opredjeljenja biračkog tijela, napominje Jakus.
– Jedina smo stranka koja se kandidirala u svim mjesnim odborima, što pokazuje kako nam je svaki mjesni odbor, svako naselje, svaka ulica i svaki stanovnik našeg grada bitan, naglašava Jakus dodajući da “sigurno je da je povjerenje koje smo dobili rezultat kvalitetnih kandidata i dobrog programa, ali i konkretnog rada naših ljudi na terenu, na čemu im od srca zahvaljujem i čestitam”.
“I ovi izbori za mjesne odbora Grada Poreča pokazali su da je IDS najjača stranka u gradu bez ozbiljne konkurencije. Želim se zahvalit svim članovima, volonterima i simpatizerima koju su doprinijeli ostvarenju ovog odličnog izbornog uspjeha”, zaključio je predsjednik IDS-a Poreč Adriano Jakus.

Velik uspjeh: Autorski koncert ĐENI DEKLEVA-RADAKOVIĆ 29. listopada u Zagrebu

VIŽINADA: Franko Geržinić osvojio zlatnu medalju na državnom prvenstvu Sveti Hubert