in

Premijer u Istri – U petak ide u Uljanik, Buzet, Infobip, kod župana Miletića…

Foto Vlada RH

Predsjednik Vlade Andrej Plenković posjetit će Istarsku županiju u petak, 29. srpnja 2022.
 
Posjet će započeti sastankom s predstavnicima tvrtke Bina Istra i obilaskom gradilišta druge cijevi Tunela Učka u 9 sati. Na sastanku će se informirati o tijeku radova na proboju druge cijevi tunela Učka i budućim planovima o razvoju projekta Istarskog ipsilona (Upravna zgrada kod Tunela Učka).
 
Potom će, u 10 sati, u Buzetu održati sastanak s gradonačelnikom Grada Buzeta Damirom Kajinom (II. istarske brigade 11). Nakon sastanka, u 10.35 sati, obići će Istarski vodovod d.o.o. Buzet te posjetiti izvorište Sveti Ivan (Sveti Ivan 8).
 
U 12 sati, predsjednik Vlade u Puli će se sastati sa županom Istarske županije Borisom Miletićem (zgrada Istarske županije, Flanatička 29), a u 12.35 sati održat će sastanak s gradonačelnikom Pule Filipom Zoričićem (Komunalna palača, Forum 1).
 
Nakon toga, u 13.15 sati,  premijer Plenković posjetit će brodogradilište Uljanik gdje će održati sastanak s predstavnicima Uprave brodogradilišta, a potom će, u 14 sati, obići Opću bolnicu Pula (Santorijova 24a).
 
Po završetku posjeta Puli, u 14.50 sati, posjetit će tvrtku Infobip u Vodnjanu, te u 15.40 sati, tvrtku BAT u Kanfanaru, prilikom čega će održati sastanke s predstavnicima obje tvrtke.
 
Uz predsjednika Vlade bit će potpredsjednik Vlade i ministar mora, prometa i infrastrukture Oleg Butković, ministar gospodarstva i održivog razvoja Davor Filipović te ministar zdravstva Vili Beroš, izvijestila je Vlada RH na svojim stranicama.

rušnjak tradicionalni susret polaganje vijenaca

U nedjelju tradicionalni susret na Rušnjaku

Foto TheDigitalWay - Pixabay - Ilustracija krađa auto provala

POREČ/VRSAR: Policija istražuje provale u automobile i upozorava