in

Renato Krulčić najavio kandidaturu objavom videa „100% PAZIN“ na Facebooku

„Gremo napred 100% za još bolji Pazin“, rečenica je kojom je Renato Krulčić, dugogodišnji gradonačelnik Pazina i potpredsjednik IDS-a najavio kandidaturu za predstojeće lokalne izbore.

– Prikazom najvažnijih realiziranih projekata želio sam se na trenutak vratiti u dio dvanaestogodišnjeg rada na razvoju Pazina. Iznimno sam ponosan na sve što smo odradili u protekla tri mandata, naravno još više se ponosim projektima koji su u tijeku i onima koje tek treba započeti.

Dogradnja vrtića, jednosmjenski rad matične osnovne škole, izgradnja sportske dvorane i pomoćnog nogometnog igrališta, opremanje poduzetničkih zona i značajno smanjenje nezaposlenosti, uspostavljanje održivog sustava gospodarenja otpadom, izgradnja sustava otpadnih voda, izgradnja cestovne infrastrukture, sustavno uključivanje građana u donošenje odluka, samo su neki od projekata koji su uspješno realizirani.

– Svaki, i najmanji korak, napravljen je s ciljem da Pazin postaje grad po mjeri svakog njegovog stanovnika, grad na koji ćemo biti još ponosniji“, naglasio je Krulčić.

– Bez obzira radi li se o vrtiću, domu umirovljenika, gradskom parku, cesti, svaki je projekt usmjeren ka čovjeku i u središtu svakog projekta je čovjek“, istaknuo je Renato Krulčić te je, najavljujući svoju kandidaturu na predstojećim izborima, zahvalio svima na dosadašnjoj i budućoj podršci te ukazanom povjerenju.

Video objave kandidature možete pogledati OVDJE , priopćeno je iz ureda IDS-a.

covid korona ilustracija

Istra u utorak – Novih 15 slučajeva, porastao broj hospitaliziranih, jedna osoba izgubila bitku s covidom

POREČ/VRSAR: Adriano Ukušić i Denis Bernobić dobitnici nagrade PONOS HRVATSKE