in

Renato Krulčić novi predsjednik IDS-a Pazinštine

Renato Krulčić novije predsjednik IDS-a Pazinštine, odlučeno je na nedavno održanoj Izbornoj skupštini u Pazinu. Za potpredsjednika IDS-a Pazinštine izabran je Elvis Šterpin, dok je za tajnicu izabrana Hani Glavinić.

Za člana predsjedništva ZP-a izabran je Marko Turčinović, dok ostale članove predsjedništva čine  po funkciji predsjednici podružnica: Vedran Ivančić (Pazin), Armando Lušetić (Cerovlje), Petar Selar (Karojba),  Ivan Buždon (Lupoglav), Sandi Bančić (Tinjan), Agata Dajčić (Sveti Petar u Šumi), Loris Beletić (Motovun), Albert Putinja (Gračišće).

Novi se predsjednik IDS-a Pazinštine Renato Krulčić zahvalio svim članicama i članovima Skupštine na velikoj podršci te je poručio da su ljudi ono što IDS čini snažnim. – Na području Pazinštine naše organizacije postavljene su na zdravim temeljima, a posebno se ponosim time što u našim redovima imamo brojne članove i simpatizere koji žele doprinijeti razvoju svih naših zajednica, naglasio je Krulčić dodajući da:

– Rezultati nedavnih lokalnih izbora nisu, niti nas mogu obeshrabriti, već nas tjeraju da iz dana u dan budemo bolji. Od izbora je prošlo od manje od 100 dana, a u IDS-u Pazinštine već sad imamo više od 100 ideja kako unaprijediti Pazin i okolne općine. Kao predsjednik IDS-a Pazinštine inzistirat ću na inovativnost u radu, što većem uključenju naših sugrađana u rad IDS-a, kao i na transparentnost i inkluzivnost u donošenju odluka. Radit ćemo na kvalitetnoj komunikaciji kako unutar naših podružnica i članstvom, tako i sa svim građanima Pazinštine. Raduje me što smo izuzetno motivirani da kvalitetom i novim rješenjima vratimo povjerenje naših sugrađana te čvrsto vjerujem da ćemo u tome i uspjeti, zaključio je novoizabrani predsjednik IDS-a Pazinštine Renato Krulčić.

Na sjednici Predsjedništva ZP IDS-a Pazinštine, koja je uslijedila nakon Skupštine, istaknuta je kandidatura Igora Merlića za člana predsjedništva IDS-a te Robija Zgrablića za člana Garantnog odbora IDS-a. Naposljetku, članovi Predsjedništva ZP IDS-a Pazinštine iskazali su podršku Daliboru Pausu za predsjednika IDS-a, priopćeno je iz te stranke.

POREČ prešao dva milijuna noćenja – Najave za posezonu odlične, gužve ne jenjavaju

Mlijeko bez laktoze s oznakom BIO povučeno s tržišta