in

UMAG: Sunita Prodan Benolić kandidatkinja IDS-a za gradonačelnicu

Sunita Prodan Benolić kandidatkinja je IDS-a za gradonačelnicu Umaga, odlučeno je jednoglasno na posljednjoj sjednici predsjedništva Gradske podružnice IDS-a Umag.

Za Prodan Benolić, vodstvo umaškog IDS-a poručuje da je godinama jedna od najaktivnijih članica, kako u predsjedništvu, gdje svojim idejama značajno doprinosi politikama podružnice, tako i u Vijeću gdje se isticala svojim radom. – Vjerujemo da je Sunita odličan izbor za novu gradonačelnicu. Sposobna je, motivirana, puna energije i ideja, stoga sigurni smo da će grad s njom dobiti gradonačelnicu koja može razvoj našeg kraja ubaciti u ‘višu brzinu’, naveli su članovi i članice umaškog IDS-a.

Sunita Prodan Benolić, rođena je 1977. godine u Puli, udana, majka troje djece. Živi na selu blizu Umaga gdje se njena obitelj bavi turizmom i maslinarstvom. Diplomirala je Međunarodnu ekonomiju na Ekonomskom fakultetu u Rijeci te se po završetku studija zapošljava u jednoj od najvećih turističkih kompanija u zemlji u sektoru nabave. Kontinuirano se educira o temama poslovanja i upravljanja, posjeduje brojne certifikate iz područja digitalnog marketinga i aktivna je u međunarodnim grupama žena poduzetnica. Članica je predsjedništva GP IDS-a Umag, vijećnica Grada Umaga u protekla dva mandata, predsjednica je Kluba žena IDS-a Bujštine. Obožava putovanja, zanimljivu knjigu i prirodu.

Zahvalivši se svima na velikoj podršci, Sunita Prodan Benolić istaknula je da je „Umag divan grad i zadovoljstvo je biti dio ove zajednice, stoga me zaista raduje ovaj izazov.

– Umag je, prije svega, grad s ogromnim mogućnostima i potencijalom. Uvjerena sam da još uvijek ima jako puno prostora za razvoj gospodarstva, i zato će ključni dio mog programa biti stvaranje povoljnog okruženja za nova ulaganja, zapošljavanje i samozapošljavanje. Sredstva koja će se iz toga stvoriti, stavit ćemo na raspolaganje za daljnje projekte i unaprijeđenje naše sredine.

– Također planiram maksimizirati korištenje sredstava iz europskih fondova i svih raspoloživih mjera te provesti brojne projekte koji se do sad nisu realizirali, kazala je Prodan Benolić dodajući da će uvijek inzistirati na potrebnoj transparentnosti te uključivosti sugrađana u odlučivanju o svim važnim pitanjima.

– Mislim da je Umag spreman za sljedeću fazu razvitka, stoga svo svoje znanje, iskustvo, sposobnosti i energiju stavljam svojim sugrađanima na raspolaganje kako bismo zajedno okrenuli novu i uspješnu stranicu!, zaključila je  kandidatkinja IDS-a za gradonačelnicu Umaga-Umago Sunita Prodan Benolić, priopćeno je iz Ureda IDS-a.

Zaprijetio pištoljem prodavačici i ukrao novac

Vučić: Napravio sam veliku grešku, molim sve istarske vinare da mi oproste