in

POREČ: Društvo invalida prekinulo akciju POKLONI ČEP I POKRENI SVIJET

Zbog epidemiološke situacije i higijenskih razloga Društvo invalida Poreč do daljnjeg neće prikupljati plastične čepove.

POREČ: Društvo invalida prekinulo akciju POKLONI ČEP I POKRENI SVIJET

-Radi epidemiološke situacije do daljnjega NEĆEMO MOĆI prikupljati čepove za akciju “Pokloni čep i pokreni svijet”. Od svega srca zahvaljujemo svima koji su nas sve ove godine podržavali, sakupljali i donosili čepove. Svima zahvaljujemo na razumijevanju. Akcija traje od 2016. i do sada je prikupljeno oko 19.000 kilograma čepova. Situacija je takva kakva je, moramo čuvati sebe i sve oko nas. Ne znam kada ćemo moći nastaviti provoditi ovu akciju. Kad se stvore uvjeti za provedbu akcije, obavijestit ćemo javnost, rekla nam je tajnica ove udruge Sandra Brečevac.

Prihodi od prodaje plastičnih čepova bili su dobrodošli radu ove udruge koja je tim sredstvima financirala svoje aktivnosti, među kojima i troškove Mobilnog tima koji pomaže potrebitim, naročito teško pokretnim i nepokretnim članovima diljem Poreča, okolnih općina, a i šire. U ovu hvalevrijednu humanitarnu akciju uključili su se mnogi – vrtići, škole, građani, tvrtke, razne organizacije, jedinice lokalne samouprave…

Društvo invalida Poreč, od osnivanja 1998. godine, ima status jedine lokalne udruge koja okuplja osobe s invaliditetom različite etiologije (osobe s tjelesnim invaliditetom, slijepe, osobe s mentalnim i intelektualnim poteškoćama, gluhe, transplantirane osobe i osobe oboljele od raznih bolesti), te nastoji u zajednici zadovoljiti njihove potrebe i pomoći u ostvarivanju njihovih prava. 

Istarski Stožer, 16. travnja: 2 nova POZITIVNA na koronavirus

Istra ima prvog dana kolovoza 5 pozitivnih na koronu od 142 analizirana brisa s područja Buzeta i Labina

MOTOVUN PUTUJE U VRSAR: 1. i 2. kolovoza filmovi „Veličanstveni gubitnici“ i „Moja luda ljubav“

MOTOVUN PUTUJE U VRSAR: 1. i 2. kolovoza filmovi „Veličanstveni gubitnici“ i „Moja luda ljubav“