in

Poreč: Edukacija Sandre Mraović Deković o motivaciji u službi timske učinkovitosti

Sandra Mraović Deković

U sklopu programa manifestacije Mjesec poduzetništva u Poreču u petak, 26. listopada, u Poduzetničkom inkubatoru u Žbandaju s početkom u 11 sati održat će se besplatna edukacija na temu „Motivacija u službi timske učinkovitosti“. Poduzetnici će kroz navedenu radionicu naučiti kako motivirati djelatnike sa svrhom ukupnog povećanja zadovoljstva i učinkovitosti na razini cijele organizacije. Radionicu će voditi Sandra Mraović Deković iz Lift Up edukacijskog centra.

– Koliko je motivacija važna za timsku učinkovitost i koje su posljedice neprepoznavanja motivacijskih faktora vaših djelatnika, kao i vas samih, otkrijte na interaktivan, kreativan i strukturirano precizan način. Radionica u trajanju od tri sata upoznat će vas s mogućnostima koje ovaj alat učinkovitog vodstva nudi u cjelokupnom poslovnom okruženju, odnosno, koji je učinak njegove primjene u svakodnevnom radu ali i u strateškom promišljanju, najavljuje voditeljica radionice, specijalistica za ljudske potencijale.

Najveću vrijednost sedamnaestogodišnjeg iskustva u poduzetništvu Mraović Deković pronalazi u implementaciji svih znanja i vještina o upravljanju ljudskim potencijalima stečenih različitim oblicima edukacija. Uvjerenja je kako danas najveći izazov učinkovitog poslovanja leži u spajanju vrijednosnog sustava i ciljeva organizacije, leadera i njegova tima te je upravo taj spoj fokus njenoga rada i angažmana u području edukacija i razvoja. Najveći doprinos ogleda se u individualnim rješenjima organizacija po pitanju osiguravanja učinkovitog i motiviranog tima kojim će se ostvarivati održivo izvrsni rezultati. Certificirana je Executive Coach te Hogan ® interpretatorica.

Zbog ograničenog broja mjesta potrebno je prijaviti se na e-mail adresu: petra.malekovic-susnjic@porec.hr s naznakom „Edukacija-Motivacija u službi timske učinkovitosti“ najkasnije do petka, 26. listopada, do 10 sati.

Pronađene bušilice, motorne pile, gumeni čamac i drugi predmeti ukradeni diljem Istre

Pronađene bušilice, motorne pile, gumeni čamac i drugi predmeti ukradeni diljem Istre

Čuvajte svoje automobile od krađa!

Čuvajte svoje automobile od krađa!