in

POREČ: Gradski čelnici obišli sve službe koje u novogodišnjoj noći brinu o našoj sigurnosti

Hitna pomoć i sanitet u Domu zdravlja Poreč

Porečki gradonačelnik Loris Peršurić zajedno sa svojim zamjenikom Elijom Štifanićem i predsjednikom Gradskog vijeća Zoranom Rabarom obišli su u novogodišnjoj noći dežurne službe u gradu – Javnu vatrogasnu postrojbu Poreč, porečku Ispostavu Nastavnog zavoda za hitnu medicinu Istarske županije, Policijsku postaju Poreč, Uslugu Poreč i Dom za starije i nemoćne osobe Poreč, tim Sanitetskog prijevoza Poreč, te dežurne komunalne i prometne redare.

usluga novogodišnja noć
Usluga Poreč

Ovaj je gradonačelnikov obilazak u Silverstarskoj noći postao već tradicionalan, a prilika je to da se obiđu dežurne službe, kako one koje brinu za sigurnost građana, tako i za one koji u ovoj noći obavljaju svoj posao profesionalno, za pojedince, obitelji i društvo u cjelini.

-Želimo dati podršku dežurnim službama u našem gradu, koje dežuraju da sve prođe u najboljem redu, rekao je gradonačelnik.

Dom za starije i nemoćne Poreč
Dom za starije i nemoćne Poreč

Djelatnicima i djelatnicama dežurnih službi uručili su prigodne darove, uz želju da u novogodišnjoj noći i idućoj godini imaju što manje intervencija, objavio je Grad Poreč.

Foto Grad Poreč
Dežurni vatrogasci u novogodišnjoj noći – Foto Grad Poreč
Foto Grad Poreč
Foto Grad Poreč – Policijska postaja Poreč

NE DIRAJ PLENKOVIĆ

Novogodišnja čestitka premijera Plenkovića: “Štitit ćemo hrvatske nacionalne interese i osigurati nastavak gospodarskog rasta”

ne diraj fotku

Od 1. siječnja na snagu stupaju velike novosti u Hrvatskoj. Provjerite što se sve mijenja