in

POREČ: Izvučene nagrade Novogodišnje lutrije Društva invalida

Foto Društvo invalida Poreč

Na porečkom Adventu pred mnogobrojnom publikom jučer se održalo izvlačenje 10. jubilarne Novogodišnje lutrije Društva invalida Poreč. Brojni mališani i članovi Društva invalida pomogli su Djedu Mrazu i voditelju Todoru izvlačiti srećke iz velikog bubnja na pozornici. Posebno veseli što je ove godine prodano 13.576 srećki, tj. 3.576 više nego prošle godine.

Foto Društvo invalida Poreč
Foto Društvo invalida Poreč

-Veliko hvala donatorima, sponzorima, hvala svima koji su srećke prodavali, hvala svima koji su srećke kupili, hvala svima koji su na bilo koji način doprinijeli u realizaciji ove desete jubilarne lutrije humanitarnog karaktera. Sav prihod namijenjen je za potrebe programa Mobilnog tima – pomoć najpotrebitijima članovima društva (obavljanje lakših kućanskih poslova, kupnja namirnica, lijekova, vožnja kod liječnika, obavljanje administrativnih poslova, odlasci u šetnju…) te za kupnju ortopedskih pomagala.

Foto Društvo invalida Poreč
Foto Društvo invalida Poreč

Hvala komisiji koju su činili Elio Štifanić, Ljubica Devetak-Prokeš i Alen Riosa, voditelju Zoranu Todoroviću-Todoru i Djedu Mrazu. Hvala i Tu i tamo bendu što nas godinama podržavaju. Atmosfera je bila više nego odlična, poručili su iz Društva invalida.

Zahvalili su se svima koji prate njihov rad i prepoznaju trud i važnost pomaganja onima kojima je njihova pomoć potrebna, a koje ne vidimo i ne čujemo jer su izolirani u svojim domovima.

Nagrade se mogu podići u Društvu invalida, na adresi Ulica Vukovarska 9, uz predočenje dobitnog listića do 5. veljače 2024.

benzinska postaja crpka

Skuplje gorivo od srijede. Nije poznato koliko će koštati u utorak

NE DIRAJ PLENKOVIĆ

Novogodišnja čestitka premijera Plenkovića: “Štitit ćemo hrvatske nacionalne interese i osigurati nastavak gospodarskog rasta”