in

POREČ: Kod Lune uskoro u funkciji rampa – otvara se nova pješačka zona

Odlukom Grada Poreča dio Ulice Špadići, od Šetališta Antona Restovića do kućnog broja 6, proglašen je zonom ograničenog prometa, odnosno pješačkom zonom, objavila je danas komunalna tvrtka Usluga.

Iz tog razloga ugrađeni su rampni terminali čime se omogućava kontroliran i ograničen pristup tom dijelu ulice. Puštanje u rad rampnih terminala predviđeno je za petak, 23. kolovoza.

Kao i kod svih ostalih pješačkih zona, korisnici privatnih i poslovnih prostora unutar nove pješačke zone imat će mogućnost stalnog pristupa i to korištenjem magnetnih RFID kartica.

-S obzirom da je pravilnikom Grada upravljanje pješačkom zonom dodijeljeno Usluzi, ovim putem pozivamo sve zainteresirane korisnike da pristupe u naš ured za korisnike kako bi ostvarili mogućnost prometovanja te kako bi ih upoznali s načinom rada, poručuju iz Usluge.

Kod predaje  zahtjeva nužno je donijeti na uvid prometne dozvole vozila, kao i osobnu iskaznicu, odnosno odgovarajući izvadak iz registra za pravne osobe. Nastavno na zaprimljene zahtjeve svi će zainteresirani korisnici biti povratno obaviješteni o eventualnom prihvaćanju ili odbijanju, a po dobivanju suglasnosti Upravnog odjela za komunalni sustav Grada Poreča.

Za sve upite i informacije možete kontaktirati Uslugu za korisnike na broj 052/429-238.

LJETNI KAMP U STAROM REMONTU OTIŠAO U POVIJEST: Čak 325 mališana prošlo je kamp Društva Naša djeca Poreč – bila je to zadnja generacija

Arhiv - Pučko otvoreno učilište Poreč

POREČ – Počinje festival uličnih umjetnosti STREET ART – baza će biti Roxy Artičok