in

POREČ: Korisnike Doma razveselila djeca iz vrtića

Foto Dom za starije Poreč

U DOMU ZA STARIJE SRDAČAN SUSRET DJECE I STARIJIH

U Domu za starije i nemoćne osobe Poreč danas su družili najstariji i najmlađi stanovnici Grada Poreča. Djeca iz Dječjeg vrtića Radost u pratnji ravnateljice Tereze Banić, zdravstvene voditeljice Indire Picco, pedagoginje Sare Udovičić te odgajateljica Anite Rubil i Sanje Beletić razveselila su korisnike Doma pjesmama i recitacijama, ali i samim svojim dolaskom i radosnim prisustvom.

Drage goste uvodno je pozdravila ravnateljica Doma Sandra Ćakić te je znatiželjnoj djeci ukratko objasnila kako žive starije osobe u Domu i tko se sve o njima u Domu brine.

Ravnateljica vrtića Tereza Banić zaželjela je korisnicima zdravlje i dug život, ističući kako su se djeca veselila dolasku u Dom te kako će se ova vesela i opuštena druženja starijih i najmlađih nastaviti jer je izuzetno važno poticati suradnju i razumijevanje među generacijama.

U Tjednu volonterstva i međugeneracijske solidarnosti korisnike Doma očekuje još lijepih iznenađenja i druženja, a sve s ciljem jačanja socijalne podrške starijim osobama, prioćeno je iz Doma za starije i nemoćne Poreč.   

Ilustracija - Foto Pixabay

U Poreču starta Penjački klub Picugi – Dođite na ogledni sat

Foto Policijska uprava istarska policija djeca pas pokazne vježbe

Istarska policija i građani zajedno na Danu otvorenih vrata