in

POREČ: Lionsi donirali članove Udruge slijepih

Lionsi daruju članove Udruge slijepih u Poreču

Tradicija porečkih Lionsa  je da u vrijeme Adventa svakako odvoje vrijeme i posjete svoje štićenike, među kojima su i  članovi Udruge slijepih u Poreču. Iako je ove godine, zbog pandemije, druženje jako reducirano, dugogodišnja članica Lions kluba Poreč, naša draga sugrađanka Fedora Zorić – Franke nije mirovala dok nije ispoštovala tradiciju Lionsa, te se jučer sa 20 paketića panetona našla u uredu Udruge slijepih u Poreču.

Ova simbolična gesta je znak da i u ova teška vremena Lionsi ne zaboravljaju potrebite i da uvijek nađu načine da uljepšaju i olakšaju njihovu svakodnevnicu i time im daju do znanja da neće biti  zaboravljeni.

Podsjećaju da se svi građani dobre volje mogu pridružiti i doprinijeti potpori potrebitih tako da podrže ovogodišnju donatorsku akciju Lions kluba Poreč koja se realizira pod nazivom:

„ DOBRO JE ČINITI DOBRO – ZA NAŠE SUGRAĐANE U POTREBI“

Donacije prikupljene preko donatorskog računa:

IBAN  HR6323800061510001910

kao i  aukcijom doniranih umjetničkih slika, koje se mogu vidjeti na FB stranici  Lions kluba Poreč, biti će nakon završetka akcije, kao i svake godine, uručene Udruzi invalida, Udruzi slijepih i pojedinačnim potrebitim sugrađanima, poručila je u ime Lionsa Snježana Gutbier-Vidović.

Više o našoj akciji možete pronaći na FB stranici Lions kluba Poreč https://www.facebook.com/lionsclub.porec/?view_public_for=757961120964406

funtana općina pošta turistička zajednica foto tanja kocijančić

FUNTANA: Općina traži pročelnika

Korona covid maska maskice zaštitne

Istra u utorak – Potvrđeno 85 novozaraženih, jedna osoba preminula