in

POREČ: Lionsi predali dužnosti novim predsjednicima Branki Orlić, Davorki Parmać i Anamariji Muzica

Foto Lions Facebook

Nedavno su članovi Lions klubova Poreč, Novigrad i Pula obavili primopredaju dužnosti predsjednika, saznajemo od Zlatka Jankovića-Miloša iz porečkog Lionsa.
U nedjelju su to odradili i time obilježili kraj Lions godine 2018./2019. pred 80 svojih članova i prijatelja iz Pule, Novigrada, Poreča, Trsta i Zagreba.

Pa je tako prošlogodišnja predsjednica LC Pule Vesna Plavšić predala dužnost Branki Orlić, predsjednik LC Novigrad Krešo Matijević predao je dužnost Davorki Parmać, a u LC Poreč Snježana Gutbier Vidović predala je dužnost Anamariji Muzica.

Osim predsjednika klubova obavljena je i primopredaja dužnosti u Zoni Istra – Željko Gucunski je Borisu Jugovcu predao predsjedanje u ovoj Lions godini.
Sve prisutne je pozdravio i RC u Lions godini 2018./2019. Vlado Gamboc koji predaje dužnost Frani Miki.
Osim primopredaja na tom se sastanku dogodio i jedan od najsvečanijih događaja u Lionsima: Lions klub Poreč primio je dva nova člana i to Ines Rossi i Vincenza Saitzu, inače supružnike već postojećih članova.
Na druženju su bili i članovi Lionsa LC Trieste Europa koji su pobratimi s porečkim klubom i često dolaze na njihove akcije u Istru, naglasio je Janković-Miloš.
Družili su se tog dana na brodu svog člana Borisa Jugovca, a poseban ugođaj priredio im je mladi tenor Kristijan Marušić s nekoliko par opernih arija. Uz harmoniku je bilo i pjesme i plesa sve do ulaska u porečku luku, zaključio je tajnik Janković-Miloš.

Maximvsi Loris Uljanić, Luka Vinkerlić i Andrea Bošnjak na Pojedinačnom prvenstvu Hrvatske

Valter Flego i službeno novi zastupnik u Europskom parlamentu