in

POREČ: Nova LED rasvjeta u Vežnaverima, do kraja godine i z Baderni, Fuškulinu i Žbandaju

Vežnaveri

Grad Poreč nastavlja s radovima izgradnje i dogradnje postrojenja javne rasvjete po gradskim i prigradskim naseljima, u sklopu kojih su nedavno završeni radovi na području mjesnog odbora Nova Vas, u naselju Vežnaveri. Ukupno je ugrađeno 10 svjetiljki nadzemne javne rasvjete u LED tehnologiji, usklađenih s trenutno važećom zakonskom regulativom.

Paralelno s izgradnjom u naseljima, vrše se i radovi na investicijskom održavanju postrojenja javne rasvjete, i tom se prilikom farbaju stupovi javne rasvjete, a izvršit će se i zamjena dotrajalih svjetiljki.

Radovi se nastavljaju i u narednom periodu, te je do kraja godine predviđeno postavljanje novih rasvjetnih tijela u mjesnim odborima Baderna, Fuškulin i Žbandaj. Dinamika postavljanja odvijat će se sukladno obvezama prema uplaćenim sredstvima komunalnog doprinosa, te planovima mjesnih odbora koje su njihovi predstavnici iznijeli na nedavnim sastancima s predstavnicima Grada Poreča, a sve u skladu s važećom zakonskom regulativom, priopćeno je iz gradske uprave.

POREČ: Rukometaši u samoizolaciji zbog jednog zaraženog suigrača

Hitna obavijest: Zbog komadića metala povlači se francuski sir