in

Poreč: Novi asfalt u Špadićima, Sv. Ani i Červaru

Špadići - Foto Grad Poreč

Nastavljaju se radovi asfaltiranja i uređenja prometnica, te nogostupa po mjesnim odborima Grada Poreča. Ovih se dana radovi izvode u mjesnom odboru Veli Maj, konkretno u Srednjim Špadićima. Tamo se vrši postavljanje oborinske odvodnje i asfaltiranje površine od oko 500 metara kvadratnih između bivše državne ceste D75 i kućnih brojeva 39, 41, 43, 47 i 49. Istovremeno na susjednom pješačkom prijelazu između dvije autobusne stanice izrađena je uzdignuta ploha čija je svrha smanjenje brzine tom dionicom bivše D75, te podizanje razine sigurnosti pješaka na tom području.

sveta ana červar asfalt
Foto Grad Poreč

U istom mjesnom odboru, ali u naselju Sv. Ana kod Červara, u tijeku su pripreme za asfaltiranje prometnice koja vodi prema naselju u duljini od 390 metara. Radovima će asfaltirani pristup dobiti kućni brojevi Sv Ana 18, 19 i 20, te Červar 20.

Radove izvodi pulsko poduzeće Cesta d.o.o. u sklopu ugovora za izvođenje asfalterskih radova na rekonstrukciji cesta nogostupa i puteva, a Upravni odjel za komunalni sustav Grada Poreča nastavit će s investicijama i u sljedećem periodu, prema potrebama stanara i mjesnih odbora.

Požar zahvatio tri vozila na parkingu u Creskoj ulici - Foto Tanja Kocijančić 3-11-2021

POREČ: Policija objavila uzrok požara vozila u Creskoj ulici

Foto Bruno /Germany za Pixabay - Ilustracija poklon darovi

TAR poziva roditelje djece da se jave za božićne paketiće