in

POREČ: Policija objavila uzrok požara vozila u Creskoj ulici

Požar zahvatio tri vozila na parkingu u Creskoj ulici - Foto Tanja Kocijančić


Policijski službenici su u suradnji s inspektorom zaštite od požara, oružja i eksploziva obavili očevid te su utvrdili da je uzrok požara automobila na parkiralištu u Creskoj ulici u Poreču otvoreni plamen nepoznatog porijekla. Utvrđeno je kako je požar prvo izbio na automobilu VW Golf, pulskih registracijskih oznaka te je vatra zahvatila susjedne automobile Hyundai i Peugeot, pulskih registracijskih oznaka.

požar vozila golf creska ulica poreč tanja kocijančić 3-11-2021
Gorjela vozila na parkiralištu u Creskoj ulici – Foto Tanja Kocijančić

Požar su ugasili porečki vatrogasci. U požaru je vlasnicima automobila, 54-godišnjakinji, 61-godišnjakinji i pravnoj osobi iz Poreča nastala materijalna šteta. Policijski službenici nastavljaju utvrđivati okolnosti događaja.

Podsjetimo, požar je izbio noćas oko 01.45 sati. Požar su gasili pripadnici JVP-a Poreč s tri vozila koji su ga brzo stavili pod kontrolu. Jutros je stigao na lice mjesta inspektor zaštite od požara, oružja i eksploziva koji je zajedno s policajcima obavio očevid i istražio što se dogodilo.

Podsjećamo da smo video požara objavili na našoj Facebook stranici a možete ga pogledati na linku https://www.facebook.com/istraterramagicanews/videos/413816086902765

vrsar vrtić

VRSAR dobio 1,2 milijuna bespovratnih kuna za obnovu vrtića

pješački prijelaz špadići novi podignuti listopad 2021

Poreč: Novi asfalt u Špadićima, Sv. Ani i Červaru