in

POREČ: Održan Memorijalni turnir ”Tomislav Bašić” u čast prerano preminulom policajcu

Policijski službenici prisjetili su se svog kolege Tomislava Bašića, a najbolja je bila ekipa kriminalističke policije  Policijske postaje Poreč-Parenzo

Kako bi obilježili sjećanje na policijskog službenika Tomislava Bašića, djelatnika Policijske postaje Poreč koji je 2019. godine poginuo u prometnoj nesreći kod Tara, njegovi kolege organizirali su malonogometni turnir.

Ukupno osam ekipa, od kojih su sedam bile ekipe različitih ustrojstvenih jedinica Policijske uprave istarske, a jedna ekipa Prijatelji policije, natjecalo se u sistemu ”lige”, odnosno sve ekipe igrale su međusobno utakmice. Najbolji bodovni rezultat ostvarila je ekipa kriminalističke policije Policijske postaje Poreč koja je odigrala jednu neriješenu utakmicu, dok je u drugima ostvarila pobjede. Druga po bodovima bila je ekipa Policijske postaje Rovinj, dok je treće mjesto pripalo Prijateljima policije.

Na kraju turnira odigrana je i revijalna utakmica između prvoplasirane i drugoplasirane ekipe, u kojoj je ekipa kriminalističke policije potvrdila zasluženo prvo mjesto pobjedom 1:0.

Sudionike turnira pozdravio je u ime načelnika Policijske uprave istarske njegov zamjenik Božo Kirin, koji se u prigodnom govoru prisjetio stradalog Tomislava te je svim sudionicima turnira zaželio uspjeh.

Prije početka turnira, Tomislavovi kolege i prijatelji položili su cvijeće i zapalili svijeće na njegovom grobu te su tako i na ovaj način odali počast policijskom službeniku koji nas je prerano napustio.  

  Foto: PU istarska

Foto Općina Vižinada

VIŽINADA: Za rad udruga iz proračuna izdvojeno 204.000 kuna

provala lopov pljačka krađa policija mup

Policija pronašla žene koje su provaljivale u stanove – U bandi Hrvatice, Sprkinja i Talijanka