in

POREČ PUN GRADILIŠTA: Asfaltiranje i ostale radove čim prije dovršiti!

Špadići/Foto Tanja Kocijančić
Radi se nova plaža u Špadićima

Gradonačelnik Poreča Loris Peršurić i pročelnik gradskog Upravnog odjela za komunalni sustav Marino Poropat obišli su jučer gradilišta na području grada na kojima se odvijaju investicije, gradskih i drugih komunalnih tvrtki.

Radovi se odvijaju na više lokacija, a prema planu svi bi trebali biti gotovi prije sezone. Najviše je riječ o asfaltiranjima prometnica koja će se intenzivno obavljati danas i sutra, piše u priopćenju gradske uprave. Pripreme za asfaltiranja u tijeku su u naseljima Špadići i Materada, gdje se prometnice saniraju nakon radova na vodovodnom ogranku, te u Ulici Nikole Tesle i na Šetalištu Antona Restovića. Radovi na asfaltiranju prometnica odvijaju se i u naselju Gulići i poduzetničkoj zoni Facinka gdje se rade pristupne prometnice za nove korisnike i njihove objekte.

Gradonačelnik ističe kako se radovima nastoji podignuti standard i poboljšati kvaliteta usluga, te se zahvaljuje građanima i stanarima na strpljenju tijekom istih. Dodaje kako se apeliralo na izvođače radove da se završe u što skorijem roku u skladu s dinamikom, a prije turističke sezone, te da se te da se gradilišta prije nadolazećih uskrsnih blagdana urede i saniraju u što većoj mjeri.

Gradonačelnik i pročelnik obišli su i lokaciju iza Doma zdravlja gdje se razmatra mogućnost širenja postojećeg parkinga za potrebe korisnika Hitne pomoći, Doma zdravlja, Doma za starije i nemoćne, ljekarne i drugih.

POREČKI POŠTAR krao novac iz pošiljki

SASTANAK U POREČU: “Želimo da građani nauče da je gospodarenje otpadom skuplje od odlaganja”