in

POREČ: Raspisan natječaj za ravnatelja/icu Gradske knjižnice

Foto Gradska knjižnica Poreč

Porečki vijećnici usvojili su sinoć odluku o raspisivanju natječaja za izbor ravnatelja/ice Gradske knjižnice. Naime, aktualnoj i dugogodišnjoj ravnateljici knjižnice Irides Zović mandat istječe u rujnu, pa je potrebno raspisati novi natječaj za iduće četiri godine.

Uvjeti koje kandidati moraju ispunjavati:

završen diplomski sveučilišni studij ili integrirani preddiplomski i diplomski sveučilišni studij ili specijalistički diplomski stručni studij ili s njim izjednačen studij, položen stručni knjižničarski ispit, državljanstvo Republike Hrvatske, najmanje pet godina radnog staža u knjižničnoj djelatnosti, s osobitim naglaskom na rad u narodnoj knjižnici, radno iskustvo u vođenju knjižnične djelatnosti, radne i organizacijske sposobnosti temeljem kojih se može očekivati da će kandidat uspješno voditi Knjižnicu, priložen program rada i razvoja Knjižnice za mandatno razdoblje.


Prijavi treba priložiti:

dokaz o stručnoj spremi, dokaz o položenom stručnom ispitu, dokaz o hrvatskom državljanstvu, dokaz o dužini radnog staža i radnom iskustvu, program rada i razvoja Knjižnice za mandatno razdoblje i životopis.

Prijave se podnose u roku od 8 dana od dana objave natječaja, na adresu: Grad Poreč-Parenzo, Poreč, Obala m. Tita 5, s naznakom “Natječaj za izbor ravnatelja-ice Gradske knjižnice Poreč”.
O rezultatima natječaja kandidat-kinja će biti obaviješten-a u roku od 45 dana od isteka roka za podnošenje prijava.

Gradska knjižnica Poreč nema upravno vijeće, tako da javni natječaj za imenovanje
ravnatelja raspisuje i provodi osnivač, odnosno gradska uprava.

mobitel u vožnji vozač

Rezultati akcije: Policija uhvatila velik broj onih koji nisu vezani i pričaju na mobitel dok voze

gradska uprava poreč palača

Grad Poreč prodao Đustu zemljište za više od 9 milijuna kuna