in

POREČ: SOS Šape za napuštene životinje prikupile gotovo 5.000 kuna

Foto Tanja Kocijančić

-Hvala vam, hvala vam što ste uvijek velikog srca i pomažete našim šapicama! Polo skače od sreće jer ste (ponovno) bili divni, posjetili naš štand i donirali 4.942 kune! Tim sredstvima platit ćemo veterinarske troškove, što znači da će naši štićenici biti zdravi i spremni za svoje nove domove, objavila je porečka udruga za zaštitu životinja SOS Šape koja je u subotu tijekom cijelog dana imala štand na Trgu slobode.

Foto Tanja Kocijančić

U zamjenu za donaciju građani su mogli uzeti ukusne kolače, bilo ih je čak 30 vrsta, a djelo su vrijednih volonterki. A one su Maritta Radovčić, Vojka, Jelena Grujčić, Eva Galijot, Verica Majdiš, Tamara Kosinožić, Christine i Julije Florinčić, Elena Fatorić, Elizabet Markuš, Danijela Vala, Mirela Marković, Tereza Šegala Pažin i Dušanka Lovrinčević Šegala.


-E sad, kad vidite koliko je Polo sretan zbog toga, zamislite koliko bi bio sretan da dobije svoju obitelj! Naša mrvica Polo čeka vas u skloništu u Poreču, tu je i njegovih 50-ak prijatelja i prijateljica, te nešto više od njih 40 u skloništu Happy End u Pazinu. Nazovite nas i uvećajte svoju obitelj za još jednog člana. 099-374-7424, pozvale su SOS Šape na udomljavanje.

Globalni tjedan poduzetništva u Poreču: održano mentorstvo na temu izrade poslovnog plana

Poreč Dox u Domu za starije i nemoćne