in

POREČ: Srednja škola A. Štifanića prelazi na online nastavu

Foto Tanja Kocijančić

Prema preporuci epidemiološke službe porečka Turističko-ugostiteljska škola Antona Štifanića organizirat će nastavu naredna dva tjedna prema modelu C, odnosno isključivo putem digitalne platforme Zoom, prema postojećem rasporedu sati u realnom vremenu.

-Razrednici će obavijestiti svoje učenike o svim pojedinostima. Učenici koji imaju asistente imat će organizirano praćenje nastave u školi, odvojeno svatko u svojoj učionici s asistentom u nastavi. Sve školske službe (tajništvo, računovodstvo, referada, psihologinja i pedagoginja, ravnateljica)  radit će normalno u školi poštujući epidemiološke mjere.
Ljubazno molim naše učenike i učenice kao i sve djelatnike Škole da poštuju epidemiološke mjere kako bismo mogli ubrzo normalno organizirati nastavu u školi i vratiti se normalnom životu, objavila je ravnateljica škole Tatjana Gulić Pisarević.

Kako smo već objavili, i u drugoj porečkoj srednjoj školi – SŠ Mate Balote, nastava je krenula zbog nekoliko zaraženih učenika online 12. studenog i tako će biti do 25. studenog, objavio je ravnatelj porečke Srednje škole Mate Balote Krešimir Bronić.

Sličnu sudbinu imaju škole u još nekoliko istarskih gradova. Porečke osnovne škole zasad imaju nastavu regularno, sa svom djecom u školskim klupama.

POBJEDA: Porečki boćari na vrhu ljestvice 1. HBL

Porečki rukometaši slavili protiv Umaga